Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Анастас Герджиков с публично харакири: Не ме интересува дали Борисов е корумпиран!

Анастас Герджиков буквално се самоуби в интервю!

Кандидатът за президент проф. Анастас Герджиков си направи публично харакири в интервю. Мераклията да бори държавния глава Румен Радев дори не осъзна, че се „самоуби ритуално“.

Анастас Герджиков сам се срина в ефир

Анастас Герджиков застана пред журналистката Миролюба Бенатова, която го приклещи до стената с въпроси. И, разбира се, лансираният от Бойко Борисов и ГЕРБ професор, сдаде багажа.

„Не ме интересува дали г-н Борисов е корумпиран, или не. А ако в крайна сметка се окаже такъв, това не е моя работа, нали?!“, изби рибата с думите си Герджиков.

И допълни, че също не е негова работа какво и как държи Борисов в спалнята си. Въпросът беше счита ли за нормално съхранението на толкова дебели пачки в обикновено чекмедже.

„Аз не бих си държал така парите, вероятно за повечето хора също не е нормално. Но в тази държава има законодателни органи, нека те да разследват и да си кажат думата. Да не говорим на ангро“, каза ректорът.

Другото, с което окончателно преля чашата на глупостите в ефир, бе реакцията му по отношение на миналогодишните протести. Анастас Герджиков заяви, че тогава не бил разбрал кой е прав в цялата тази одисея, предава vtorifront.bg.

И нямало как да вземе отношение по темата за насилието в същите тези протести, защото, видиш ли, бил ректор. Длъжността му не позволявала подобно нещо. Е, оттук нататък сами си правете изводите, казваме пък ние…

Източник/ци: Анастас Герджиков с публично харакири: Не ме интересува дали Борисов е корумпиран! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!