Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Афера.бг: Абе, смешник, ти кого лъжеш? 600 000 лева?!

„Кирил Петков: Кампания ни ще бъде под 1 милион лв, вече са ни обещали 600 000 лв

Предизборната ни кампания ще бъде под 1 милион лева. Ще се вижда откъде идват парите, всичко ще бъде напълно прозрачно, декларира лидерът на „Промяната продължава“ Кирил Петков в предаването „ЕвроДикоФ“.

По думите му на сайта на формацията ще бъдат оповестени имената на спонсорите, както и размерът на средствата, които дават. По думите му ПППП ще разчита най-много на представители от IT сектора, но всеки с почтен бизнес е добре дошъл.

„Наши приятели с абсолютно чист бизнес вече заявиха готовност да спонсорират кампанията. Обещанията засега са за около 600 000 лв.“, каза Петков.

Не сме влизали с ДБ в конкретики кой да е премиер и кой не. Не вярваме, че най-добрата стратегия да се явяваме с тях на избори. Ние примерно много подкрепяме президента Радев, а някои от тях може и да предпочетат да не го подкрепят. Имаме и много различия. Който вярва на нас, да гласува за нас, който има по-дясно виждане – за ДБ, а по-ляво за Мая Манолова.

Ако има драстична промяна в ГЕРБ, също би имал някакъв диалог. Ако си признаят всички грехове и спрат да се оправдават, Това било добро първо условие да говорим, каза още Петков…“

Ей, смешник, тия лакардии на кого ги разправяш?

Спонсорите на П..П… щели да бъдат оповестени, и к’во?

Досега всичките партии си обявяват официално и спонсорите, и разходите, които обаче са ДАЛЕЧ ПО-СКРОМНИ ОТ ИСТИНСКИТЕ КИНТИ, КОИТО СЕ ХАРЧАТ ПО ИЗБОРИ, И КОИТО НИКОГА НЕ СА ОБЯВЯВАНИ ОФИЦИАЛНО ОТ НИКОГО!

600 000 ЛЕВА? ЧЕ В БЪЛГАРИЯ КАМПАНИЯ ЗА КМЕТ НА МЕСТНИ ИЗБОРИ СТРУВА МИНИМУМ ЕДИН МИЛИОН БЕ, ОСТАПБЕНДЕРОВЕЦ?

С тия 600 000 досега вече трябва да си свършил лимита само по телевизиите и медиите, от които не слизаш рекламно, пропагандно и пиарно, още преди изобщо да е започнала предизборната кампания официално.

Изумителна е наглата бруталност, с която тия фанфарони, обвити в лъскав станиол, пласират лъжа след лъжа, подменяйки промяната с подмяна.

Колкото партиите на „новия морал“ си обявиха кинтите от олигарсите, които УЖ громят по телевизиите, толкова и вие, „почтените“, ще обявите милионите над официалните 600 000 лева!

Отзад!

Хвани единия, блъсни другия!

Afera.bg

Източник/ци: АФЕРА.БГ | АБЕ, СМЕШНИК, ТИ КОГО ЛЪЖЕШ? 600 000 ЛЕВА?! ОТЗАД!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!