Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Ето я новата пиарка на ГЕРБ! Шехерезада изхвърча – искала да пенсионира Бойко Борисов (СНИМКИ)

Бойко Борисов скоро ще има нова пиарка! Източник на Narod.bg от средите на хунтата ГЕРБ издаде, че една от многото медийни Мата Хари на Баце – Ванина Колева, която бе връзки с обществеността в спортното министерство по времето на Красен Кралев, поема поста говорител №1 от Севделина Арнаудова – Шехерезада.

Борисов ще се раздели със Севда ТВ, защото от доста дълго време е супер недоволен от работата ѝ, тъй като допуснала медийният му образ на страхливец да лъсне дори в сайтове, в които ГЕРБ налива пари за лъскане на имидж.


Ето я Ванина Колева в цялата й прелест

Пред по-близките си хора като Борисов съскал, че е поставен в ситуация да няма читав кандидат-президент заради пълен провал на медийната политика на ГЕРБ, осветли драмата източникът на Narod.bg.

Севда Арнаудова не могла да обясни на обществото и на избирателите на шайката „гениалната тактика” на Баце да бави до последно името на гербопитека, който ще се изправи в обречената битка с Румен Радев.

Вместо това масово в медиите се пишело, че Борисов го е страх да излезе срещу настоящия държавен глава, както и бе ГЕРБ била толкова беззъба партия, че дори уж най-верните патерици отказвали да поемат отговорност да застанат срещу ген. Радев.

Другото провинение на Севда било, че вътре в партията участвала в интриги между различните лагери, на които се е парцелирала ГЕРБ в борбата кой ще измести Борисов от председателския пост, за да бъде изпратен в пенсия.

Най-големият грях на Шехерезада е, че тя една от бунтарите в ГЕРБ които смятали, че Бойко Борисов е миналото на партията, но не и бъдещето и със сегашното си поведение и дори присъствие в общественото пространство тегли ГЕРБ надолу и праща бившата управляваща партия на бунището на политиката, хвърли бомбата читателят на Narod.bg.

Всичко това достигнало до ушите на Буци, който побеснял и се зарекъл, че дните на Седна ТВ като пиар в хунтата са преброени.


Ванина е готова за поста пиар №1 в ГЕРБ

На нейното място Бойко планира да тури Ванина Колева, с която добре се познават професионално и интимно, завърши нашият информатор. Че е подготвена за поста си личи от профила ѝ във фейсбук, който е залят от снимки с щампата на ГЕРБ.

Източник/ци: Първо в Narod.bg: Ето я новата пиарка на ГЕРБ! Шехерезада изхвърча – искала да пенсионира Бойко Борисов (СНИМКИ) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!