Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Предателството на века: Кирил Петков изхвърля на боклука Радев по заповед на Сорос!

Кирил Петков използва умело Румен Радев, за да оглави държавата!

Едно от най-големите политически предателства през този век се случва в момента. Кирил Петков, когото Румен Радев направи известен и му даде шанс да участва в управлението на България, всъщност работи за Сорос и целта му е да злепостави българския президент, пише Alarmanews.bg.

Оказва се, че зад бъдещата партия на Кирил Петков и Асен Василев не стои ген. Радев, както мнозина очакват, а американски организации, свързани с Джордж Сорос. Президентът е бил подведен умишлено да бъдат включени в служебното правителство, като най-вероятно негови съветници също работят за Сорос.

Румен Радев обаче се усети, че е бил употребен от Кирил Петков и хората около него, за което свидетелства фактът, че не го допусна до второто служебно правителство, въпреки че завършилият „Харвард“ финансист многократно изяви желание да продължи да бъде министър.

Много анализатори вече смятат, че Петков и Василев не само работят за САЩ, но и една от целите им е да свалят ген. Радев от президентския стол, тъй като той остана единственият на ключова длъжност в страната, който мисли първо за националния интерес и после се съобразява с чуждите.

Кирил Петков със собствени игри зад гърба на Румен Радев

Една от първите и основни задачи на Петков и Василев е да унищожат българската енергетика, пише Skandalno.net. Те са съобщили на работниците в Марица-изток, че тя трябва да бъде ликвидирана и на нейно място да бъдат създадени частни индустриални паркове.

Президентът Радев не е съгласен с тази идея и това може да е основната причина САЩ да иска да го свали, като използва за целта негови уж доверени хора. Проблемът обаче е, че американците не могат да извадят адекватна алтернатива на Радев и това най-вероятно ще провали плана им да го бутнат от стола му.

Петков и Василев: Влизаме в листите за депутати, ще има 121 човека в НС от коалиция на почтените, Радев е нашият президент

Източник/ци: Предателството на века: Кирил Петков изхвърля на боклука Радев по заповед на Сорос!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!