Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов в шах: Никой от ГЕРБ не смее да се бори с Радев на президентските избори!

Бойко Борисов не може да намери кандидат за президент!

В тотален шах и мат е екс премиерът Бойко Борисов след като и до момента не може да намери кандидат за президент, който да се бори с Румен Радев на предстоящите избори. Това разкриха депутати от парламента – твърдящи, че засега всички са се вкопчили в идеята за Петър Стоянов.

Бойко Борисов в паника за президентските избори

„Просто няма кой друг да предложат. Ако не е Бате Пешо живи са изгорели. Страх ги е и никой не иска да става за резил като изгуби с нокаут от генерал Радев. Борисов е бесен, търси и подканя нон-стоп, но няма и няма“, разказват източниците пред сайта Narod.bg.

Според тях рейтингът на ГЕРБ и Бойко Борисов така драстично се е сринал, че вече никой няма вяра в партията, камо ли в него. Петър Стоянов остава единствената им надежда, че ще събере електорат заради спомените за някогашните протести и синята идея.

Петър Стоянов отрече, че ще е кандидат - президент на ГЕРБ

Даниел Вълчев - "ТОЙ Е!"

Narod.bg: Даниел Вълчев показа среден пръст на Бойко: Няма да се излагам като кандидат-президент на ГЕРБ!

„Отчаян ход предприемат, но нищо. Нека веднъж завинаги да проумеят, че не са желани от народа. Поредната чудовищна загуба от Радев ще им покаже точно това. Надали изобщо ще се стигне до балотаж, победата на генерала е сигурна“, вещаят източниците.

Между другото самият Бойко Борисов не спира да обикаля по села и паланки отново. Онзи ден беше на Перперикон, днес се натресе на миряните на Кръстова гора, навръх големия християнски празник Кръстовден.

„За този човек няма нищо свято. Каквото и да става, земята да се разтваря, той ще се бута да си наприказва празните приказки и лъжи пред хората. Ааа… и, разбира се, да оплюе всячески името на Румен Радев – най-големият му страх“, коментират източниците.

Източник/ци: Борисов в шах: Никой от ГЕРБ не смее да се бори с Радев на президентските избори! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!