Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов за Асен Василев: Доказан мошенник и крадец ще вдига заплатите! Този човек трябва да е в затвора. Наложиха страх, какъвто не е имало от комунизма. Кръстникът на всичко това е Радев

Борисов за Асен Василев: Доказан мошенник и крадец ще вдига заплатите! Този човек трябва да е в затвора

Борисов за Асен Василев: Доказан мошенник и крадец ще вдига заплатите! Този човек трябва да е в затвора. Ние го казахме, но никой не ни повярва. Слави разбра истината и за това го атакува, пише zabranenataistina.eu.

Атаката на Трифонов срещу службните министри подкрепя ГЕРБ

Странно защо но атаката на Трифонов срещу служебните министри е в тон с критиката на Борисов: Борисов опрделя като мошенник Асен Василев, както и Трифонов го определя!
Има задкулисие, заключава zabranenataistina.eu

"Наложиха страх, какъвто не е имало от времето на комунизма. Кръстникът на всичко това е Румен Радев". Това заяви на брифинг днес лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Правят ми се за успешни за два месеца. Нула са свършили. Как децата на Янев и Манолова бяха назначени, когато бях премиер. Защо не ги остъргахме? Нашата добрина ни даде коварен урок. Искаме от този хаос да сме на много ръце разстояние", каза още той.

"Тази държавност ли искаха ДПС. Те играха брутално срещу нас на изборите. Отдавна не ни обвиняват, че сме заедно с ДПС. Те си направиха всички назначения по ВИК-тата и горските стопанства."

"Трябва да направят правителство, въпреки че спечелиха изборите с 0,5%. Или ще трябва да продължат безчинствата на Радев до президентските избори."

"Ако вторият мандат стигне до нас, ще го върнем. Несериозно е Корнелия Нинова с 30 депутати да прави правителство. Нея от партията я гонят по Бузлуджа и й искат оставката. Превърнаха държавата в кръжок. Всичко е в ръцете на Слави Трифонов."

"Сега подготвям едно шоу. Ще е много интересно и ще има смешки. Нещастието, което ще ни сполети, само със смях ще се лекува."

"Такова мачкане на структурите. Вчера кметът на Годеч ми вика: "Пет барети ме пазят". Жена му направи аборт. Това са изроди. При тоя страх, отиват при фирми, викат данъчни, отиват при хората, при учители, директори на болници. Резултатът на ГЕРБ е изумителен и благодаря на партията и на хората", каза Борисов.

Малката Теодора: Чичо Бойко! Ти изгони мама и тате от България. Затвор за тебе трябва да има

Публикуваме без редакторска намеса!
Здравейте. Аз съм на 12 години и се казвам Теодора, Искам да кажа следтоно. Чичо Бойко изгони мама и тате от България. Нямаха работа и отидоха в чужбина даработят. Аз израстнах с родители по скайп. БЙко трябва да бъде осъден за такива като мене. Да гледам мама и тате по скайп и да ги виждам 1 път в годината. Това е моя живот. Разделена с родителите си!
Споделете послание на Теодора /zabranenataistina.eu

Европрокуратурата повдигна обвинение на Борисов и 15 министри

Западни медии, преди минути съобщиха, че Европрокуратурата подвига Обвинение на Бойко Борисов и още 15 министри. Обвинението е за ограбване на евросредства през периода 2015-2019 година.
Очаквайте подробности! /zabranenataistina.eu

Източник/ци: Petel.bg - новини - Борисов: Наложиха страх, какъвто не е имало от комунизма. Кръстникът на всичко това е Радев

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!