Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Водачът на ГЕРБ в Силистра със закана към съгражданин: Ей боклук, ще те убия, ще те смачкам!

Древният мъдрец и доктор Сън Симиао: Здравето и щастието идват от добродетелта

„Ей боклук, защо лепиш върху моите плаката? Тебе ще те убия, тебе ще те затрия, тебе ще те смачкам!“. Тези страховити заплахи изрекъл областният координатор на ГЕРБ и водач на листата в Силистра Тодор Тодоров към футболния съдия Тони Георгиев /виж снимката му долу/. За това алармира самият той във видеообръщение, което е направил малко след инцидента.

Припомняме ви, че в края на миналата година Фрог публикува обширен материал за същия Тодор Тодоров. Силистренци разкриха пред медията ни, че партията на Бойко Борисов е  наложила мафиотски модел в града, както и че дерибействата са нетърпими. За първи път жител на крайдунавския град застава открито с лицето си и говори не само за сблъсъка си с Тодоров, но и за проблемите в града, произтичащи от тоталното влияние на ГЕРБ.

Тони Георгиев разказа през медията ни, че в сряда сутринта около 7, 30 часа е лепил плакати на две политически формации, които са опоненти на тези избори. Това е станало на определено за целта място до банков клон. До него спира автомобил, от който се подава Тодоров и му казва да не лепи плакати. „Къде да го правя, след като вашите са навсякъде?“, попитал го футболния съди. Той уточнява, че в този момент човекът от ГЕРБ скочил срещу него забил му глава в челото и му изрекъл заплашителните реплики“. След това се оттегли.

Свидетели на случката са станали приятелката на Тони Георгиев и друга млада жена, които в този момент били на същото място. Младият мъж не се уплашил, а решил да действа по закон като пуснал жалба в местната полиция и прокуратурата.

„Това беше заплаха за убийство. Негови хора направиха опит да ме отвлекат. Звънна ми човек от неговата охрана и ми вика: „Качвай се в колата“. Отвърнах му: „ Минаха тези години с качването. Това няма как да се случи вече. Явно е, че искат да се договорят с мен, но няма да стане“, категоричен е пострадалият пред Фрог.

Във видеообръщението той уточнява: „Това лице Тодор Тодоров го раздава на мутра и  е дерибей в наши град. Аз зная много неща от мои приятели как ги е заплашвал, как се е опитвал да подхвърля наркотици на други лица. Действа изключително криминално. И продължават със заплахите. Притеснявам се за мен и за моите близки. И се надявам компетентните органи да си свършат работата“.

 Пред екипа ни Тони Георгиев допълва още: „Хората ги е страх, защото Тодор Тодоров държи цялата прокуратура в Силистра – районна и окръжна.  Всички прокурори той ги назначава. Постоянно неговите хора се опитват да правят мизерии. Никой не иска да влиза в  ла....а, но всеки си пази хляба. Просто човекът е с власт. Той си дерибейства. И говорим за областния координатор на ГЕРБ, и водач на листи в няколко града. Радвам се, че всички други партии застанаха зад мен и ме подкрепиха“.

Какво разказват силистренци за Тодор Тодоров четете ТУК!

Снимка: Пострадалият мъж разказа за заплахата за убийство 

. 

.
Тодор Тодоров
Източник: БГНЕС

Източник/ци: Водачът на ГЕРБ в Силистра със закана към съгражданин: Ей боклук, ще те убия, ще те смачкам!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!