Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Доналд Тръмп: Съдилищата са лоши, ФБР и „Правосъдието“ не си свършиха работата, а Изборната система на САЩ изглежда като тази на държава от третия свят. Свободата на печата я няма отдавна...

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Време е републиканските сенатори да се засилят и да се борят за президентството, както биха направили демократите, ако всъщност бяха спечелили. Доказателството е неопровержимо! Масивни доставки на бюлетини за гласуване късно през нощта в суинг щатите, пълнене на урните (има видео), двойни гласоподаватели, мъртви гласоподаватели, фалшиви подписи, нелегални гласоподаватели, забрана на наблюдатели от републиканците, ПОВЕЧЕ ГЛАСУВАНИЯ ОТ АКТУАЛНИТЕ ГЛАСУВАЩИ (вижте Детройт и Филаделфия), и още много. Цифрите са далеч по-високи от необходимото за спечелване на отделните суинг щати и дори не могат да бъдат оспорени. Съдилищата са лоши, ФБР и „Правосъдието“ не си свършиха работата, а Изборната система на САЩ изглежда като тази на държава от третия свят. Свободата на печата я няма отдавна, това са фалшиви новини и сега имаме работа с Big Tech (с раздел 230). Но когато всичко свърши и този период от време се превърне в поредната грозна глава в историята на страната ни, НИЕ ЩЕ СПЕЧЕЛИМ!!!

***

$2000 + $2000 плюс други членове на семейството. Не $600. Не забравяйте, че вината е на Китай!

***

Локдауните в управляваните от демократи щати абсолютно разрушават живота на толкова много хора - далеч повече от щетите, които биха могли да бъдат причинени от китайския вирус. Случаите в Калифорния се увеличиха въпреки локдауна, но Флорида и други са отворени и се справят добре. Здрав разум, моля!

****

Просто искам да дадем на нашите чудесни хора $2000, а не оскъдните $600, които сега

са в сметката. Също така, спрете милиардите долари за „свинско месо“.

*****

Млад военен, работещ в Афганистан, ми каза, че изборите в Афганистан са далеч по-сигурни и много по-добре провеждани от изборите през 2020 г. в САЩ. Нашите, с милиони и милиони корумпирани бюлетини, изпратени по пощата, бяха избори на държава от третия свят. Фалшив президент!

*****

Върховният съд на САЩ беше напълно некомпетентен и слаб по отношение на масираната измама с изборите, която се проведе на президентските избори през 2020 г. Ние имаме абсолютно ДОКАЗАТЕЛСТВО, но те не искат да го видят - казват, че няма „основание“. Ако имаме корумпирани избори, нямаме държава!

******

Къде, по дяволите, е докладът на Дърам (Durham Report)? Те шпионираха моята кампания, сговориха се с Русия (и други) и бяха хванати. Прочетете докладите на Horowitz за Comey & McCabe. Дори фалшивите новини на Ню Йорк Таймс казаха „лошо“. Опитаха всичко и не успяха, така че сега се опитват да откраднат изборите!

****

Министерството на правосъдието и ФБР не са направили нищо по отношение на измамите с президентските избори през 2020 г., най-голямата измама в историята на нацията ни, въпреки огромните доказателства. Те трябва да се срамуват. Историята ще запомни. Никога не се предавайте. Ще се видим всички във Вашингтон на 6 януари.

Donald J. Trump

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!