Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Изпечен френски журналист: Тръмп почиства блатото, което застрашава бъдещите поколения

Телевизионният водещ Ричард Бутри по време на интервю с телевизия NTD във Франция.

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

(Minghui.org) По време на епохата на експлозия на информация може да бъде доста трудно да се разграничи доброто от злото и да се търси истина в огромното количество информация, публикувана от традиционните медии и социалните платформи. Информацията от съвременните новинарски медии често е селективна, пристрастна и манипулирана, кавза Ричард Бутри, водещ на Minutes Ricardo, по време на скорошно интервю за телевизия NTD във Франция.

Бивш водещ на френската телевизия, TV5Monde и France 3, Бутри заяви, че независимостта и целостта на журналистиката са загубени във Франция, Америка и по света, което представлява сериозна заплаха за нашето общество.

Това е неприемливо, обясни той. В края на краищата „Фактите не престават да съществуват само защото се пренебрегват“, позовава се той на цитат от Олдос Хъксли, английски писател и философ.

Постиженията на Тръмп и изборната измама

По време на интервюто Бутри говори за неотдавнашните измами в САЩ и медийната дезинформация. Той похвали Тръмп за постиженията му през последните няколко години като президент на САЩ.

Бутри заяви, че в сравнение с други велики президенти в американската история, Тръмп не само се застъпва за мир и връща властта на хората, но и популяризира традиционните ценности и вярата в Бог. Постиженията на Тръмп включват също значителен икономически растеж и намален процент на бедност. Някои изобразиха Тръмп като войнолюбец, но той не започна нито една война по време на мандата си и дори изтегли войски от Афганистан. Всички тези усилия възстановиха успешно американския дух.

Този напредък беше възможен благодарение на великата визия на Тръмп в международните отношения. Бутри каза, че е гледал речи на Тръмп и е чел материали за него. „Тръмп почиства цялото това гнило блато, което съществува днес и което наистина би навредило на бъдещите поколения“, отбеляза той.

Що се отнася до сегашната ситуация, Бутри вярва, че подкрепата на Пентагона, военните и Агенцията за национална сигурност са победили плановете за контрол на обществеността от ЦРУ, ФБР, телевизионните медии и технологичните гиганти като

Google. Той каза, че ЦРУ може да е замесено в скандала, свързан с избирателните системи на Smartmatic и Dominion.

В търсене на нецензурирана информация

Предвид пристрастните и дори фалшиви новинарски съобщения от масовите медии в САЩ и Франция, Бутри каза, че много медии, включително телевизията, са загубили своята независимост, тъй като говорят в един и същи глас, което е сериозно предизвикателство за свободния свят.

Като водещ на програма и редактор той е запознат с начина, по който се създават новини от началото до края. Ето защо той е шокиран да види, че новинарските медии имат съгласуван тон по почти всички въпроси. Това означава, че свободата на словото е загубена по същество и всичко идва от един център за новини.

Предупреждение на французите срещу нашествието на комунистическия китайски модел

„Изправям се срещу тази глобалистическа сила, която наистина налага своята смъртоносна идея зад всичко това,“ обясни той, „мисля, че наистина съществува комунистическият китайски модел. Започва да идва постепенно, но по много методичен начин. Зад всичко това стои нещо много пагубно."

Той насърчава хората да бъдат нащрек за това, като започнат с търсене на независими гласове и факти. В противен случай всички ние в крайна сметка ще станем затворници с електронно чипиране и жертви на комунизма.

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

ПОДЗЕМНАТА ВОЙНА. Води се жестока война... война за освобождението на човечеството!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Seasoned French Journalist: Trump Cleans Up Swamp That Endangers Future Generations | Falun Dafa - Minghui.org

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!