Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако марионетката Байдън е ръководен от група сатанисти, начело с Обама, тогава и Русия, и светът ще бъдат изправени пред най-тежките изпитания след Втората световна война!

Обама се смее ПРЪВ: "Мина ми номера" с фалшивия акт за раждане, ще мине номера и с фалшифицирането на изборите? КОЙ ЩЕ СЕ СМЕЕ ПОСЛЕДЕН?

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Владимир Овчински: Тайната армия на Обама зад Байдън

На 14 декември Джо Байдън получи необходимите електорални гласове, за да бъде избран за президент на САЩ. Но кой всъщност ще управлява Америка?

По време на президентството на Тръмп, особено по време на опитите за неговия импийчмънт, както и по време на протестите и погромите през лятото на 2020 г., много анализатори не ги напускаше усещането за строга координация и контрол на разрушителните процеси в Америка. Това усещане се засили особено през периода на излагане на масовите измами на президентските избори.

Сега американските експерти по политически технологии стигат до заключението, че OFA (Organizing for Action), създадена от Барак Обама по време на неговото президентство, е в центъра на заговора срещу Тръмп. OFA се свързва с радикални групи, финансирани от милиардера Джордж Сорос. 

Формиране на правителство и армия в сянка

След приключването на президентството си Обама не остана просто във Вашингтон. Той, докато все още беше президент, работеше със своите сътрудници зад кулисите, за да създаде това, което всъщност ще се превърне в правителство в сянка, за да защити не само неговото наследство (в смисъл на решения), което беше заплашено от Тръмп, но и да саботира администрацията на Тръмп и неговата популярна програма “Америка преди всичко” (“America First”).

Както Сорос, така и Обама са отговорни за подстрекателството на безпорядък на основа раси. Сорос финансира, Обама организира и изпълнява инцидентите, необходими за създаването на платформи за граждански вълнения и безпорядък. Широката мрежа от организации на Обама (OFA) е основният административен офис, който ръководи протестите не само в САЩ, но и по целия свят за BLM и ANTIFA. Това са организации, които осигуряват пехотни войници на улицата.

ОСОБЕНО ВАЖНО:

Фондацията на Обама пише в Twitter за Джордж Флойд на 17 май 2020 г., около 8 дни преди смъртта му. Това доказва факта, че Барак Обама планира инцидента с Флойд, за да възроди расовото напрежение чрез протести и бунтове.

Връзката, която свързва ANTIFA и BLM с Обама, е желанието им да

унищожат всички паметници и статуи, които представляват американската история и наследство, като по този начин изтрият всички следи от миналото на Америка. Тези действия на двете терористични организации красноречиво показват, че Барак Обама е техният основател, мениджър и лидер.

Планът за експлоатация на расовите разногласия е разработен от Обама с помощта на Валери Джарет на срещи с Black Lives Matter в Белия дом през 2015 г.

А през 2008 г. Барак Обама, тогава кандидат за президент, казва: „Не можем да продължим да разчитаме на нашите военни за постигане на целите си за национална безопасност. Трябва да имаме граждански сили за национална сигурност, които са много мощни, много силни и добре финансирани."

Мрежата за действие на общността на OFA във Вашингтон и други леви организации помогнаха да се създаде фалшивото впечатление, че тези протести са спонтанни действия на разгневени, уплашени млади избиратели, противопоставящи се на системата, която според тях е насочена срещу тях. Всъщност именно левите организации, стоящи зад тези „протести“, са насочени срещу участниците.

Особено тревожно за радикалната лява принадлежност на OFA е нейното партньорство с група, наречена Knights for Socialism (Рицари за социализъм), която започва да учи децата да скандират „Убий Тръмп!“, докато бият с бейзболни бухалки по изображения на 45-ия президент на САЩ.

Посвещение на Луцифер

Саул Алински, неговите методи и философия за „организация на обществеността“ оказват дълбоко влияние на Барак Обама и Хилари Клинтън, върху формирането на техните личностност и мироглед. Това влияние е пагубно за Америка.

Малко известна в СССР и Русия, книгата на Алински "Правила за радикали", публикувана през 1971 г., все още има огромно въздействие върху много хора в Съединените щати.

Хилари Клинтън, която също като Алински е от Чикаго, дори е написала дисертация за нея в колежа Уелсли. Тя го е интервюира лично за своите изследвания. След като тя завършва дисертацията си, Алински й предлага работа в неговата организация, но тя отказва.

Що се отнася до друг гражданин на Чикаго, Барак Обама, той пряко е работил в организациите на Алински след смъртта му и е провеждал семинари за тактиката и методологията на Алински в самия Чикаго.

Каква е същността на „учението“ на Алински? В основната си книга „Правила за радикали“ той прави „убедителен“ аргумент за отхвърляне на морала и етиката като пречки за политическия успех.

За Алински, както и за Барак Обама и Хилари Клинтън, моралът и етиката не позволяват на света да бъде такъв, какъвто „трябва да бъде“.

На кого е посветил Алински своите „Правила за радикали“? На Луцифер!!!

Като защитник на неморалността и отхвърлянето на етиката, Луцифер е идеалният модел за унищожаване, според активиста Алински.

Фактът, че висшето политическо ръководство на Америка по време на президентството на Обама възприема този неморален набор от тактики за политическа изгода, обяснява голяма част от случилото се и продължаващото да се случва в Америка.

Не е изненадващо, че на президентските избори през 2020 г. в САЩ десетки хиляди активисти на Обама са дълбоко замесени в измамата на избиратели и други нечестни практики.

Опитът на мафията е в основата на протестите

Алински е израснал в Чикаго в много бедно еврейско семейство в началото на 20-ти век. Той пише, че „се е отказал от навика“ на юдаизма в ранна възраст, но винаги е казвал, че е „евреин“. Виждайки корупцията в Чикаго по това време и статута на герои, с който се ползват Ал Капоне и неговите агенти, Алински си поставя за цел да се свърже с тях. По това време той не вижда разлика между престъпниците на Капоне и корумпираното градско правителство в Чикаго. Той успява да се превърне в надежден спътник на мафията за „две години“. Всъщност влиянието на бандата на Капоне върху Алински е голямо и продължава повече от две години.

„Той ме запозна с Франк Нити, човек номер 2 на Капоне, който всъщност контролираше мафията. Наричах го професор и станах негов ученик. Момчетата на Нити ме водеха навсякъде, показваха ми всички мафиотски операции, от фабрики за джин, публични домове и букмейкъри до легитимния бизнес, който започнаха да поемат. След няколко месеца научих как работи Капоне." 

Определянето на Франк Нити и убийци-мафиоти като негови „професори“ за Алински е много важно. Погледнато назад, може да се предположи, че Алински е научил много за натиска и сплашването от приятелите си в чикагската мафия.

Унищожаването на американски паметници и теорията на Алински

Отричането на историята е важен компонент от отричането на етиката и морала. Алински пише в посвещение на Луцифер, че историята не може да се знае: "Кой трябва да знае къде свършва митологията и започва историята - или кое какво е..."

Без надеждни исторически записи не могат да се извлекат уроци от минали събития и не може да се доверим на предишни знания. Резултатът от отричането на историята е отказът да се учим, тъй като според Алински не може да се вярва на нито едно съществуващо знание. Отричането на способността на хората да получават знания и разбиране от съществуващите източници на информация е компонент на нихилизма.

Това оставя бъдещето отворено за радикали и разрушители, като Алински, които окончателно скъсват с миналото.

По този начин институциите на обществото, старите институции, върху които се гради обществото и моралът, са незаконни и подлежат на унищожаване.

Без познаване на концепциите на Алински е трудно да се разбере масовото унищожаване на паметници и омразата към собствената ни история, проявила се в Америка (и не само) през 2020 година.

Заместването на морала и етиката с възприятието за тоталния прагматизъм за постигане на власт е характерно за "радикалния" Луцифер, така уважаван от Алински. За Алински не е важно Луцифер да е въплъщение на идеята за злото и противопоставянето на доброто; важното е, че Алински счита Луцифер за ефективен. "Влаковете винаги се движат навреме, когато Сатаната ръководи шоуто." Ефективността и успехът са отделни от морално-етичните въпроси. Успехът - това е моралът - за Алински и неговите последователи.

Моралът и етиката нямат никаква стойност за „радикалите“, които искат да свалят институциите на обществото и да спасят света. Алински е утопичен мечтател, който превърна страховития си интелект в структурно разрушаване и премахна морала от уравнението за оперативни цели. Не може да има място за морал и етика, когато светът трябва да се трансформира в Утопия - за Алински и неговите последователи тази цел надминава дори всяко „висше същество“, както и морал и етика, които биха могли да произтичат от такова същество.

Всъщност това отхвърляне на приетия морал означава, че всичко е наред: всяко „действие“ е приемливо, ако унищожава или подкопава „статуквото“ и води до „промяна“. Това е радикална антистабилност в името на утопизма.

„Философията“ на Алински е невероятно опасна, защото издига „борбата“ и „промяната“ над човечеството, индивида и институциите, които, макар и да грешат (но могат да бъдат подобрени), трябва да бъдат унищожени, просто защото са институции ... Именно антиинтелектуализмът и отричането на контекста и историята води до това, което може да бъде само един безкраен гняв, конфликт и разрушение. Това е философията на един голям космически вакуум, в който стабилността и качеството се привличат взаимно дотогава, докато не остане само „борбата”.

Какво предстои?

Живеем във време на безпрецедентни вътрешни сътресения и то не по време на някакви сътресения, причинени от обстоятелства или международни конфликти, а защото постмодерното американско ръководство, повлияно от Алински, вярва, че конфликтът и борбата са пътят към еволюцията на човека.

Да вярваме в тази ситуация, че замяната на Тръмп с Байдън не променя нищо в световната обстановка, означава да се занимаваме със самоизмама. Ако марионетката Байдън се ръководи от група сатанисти, водени от Обама, тогава и Русия, и светът ще бъдат изправени пред времена на може би най-трудните изпитания след Втората световна война.

Обама се смее ПРЪВ: "Мина ми номера" с фалшивия акт за раждане, ще мине номера и с фалшифицирането на изборите? КОЙ ЩЕ СЕ СМЕЕ ПОСЛЕДЕН?

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Владимир Овчинский: Тайная армия Обамы за спиной Байдена | Изборский клуб (izborsk-club.ru)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!