Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тръмп: „Големи неща ще се случат през следващите няколко дни“

President Donald Trump participates in a Thanksgiving teleconference with members of the United States Military, at the White House in Washington, on Nov. 26, 2020. (Andrew Caballero-Reynolds/AFP via Getty Images)

Президентът Доналд Тръмп участва в телеконференция за Деня на благодарността с членове на американските военни в Белия дом във Вашингтон, на 26 ноември 2020 г. (Andrew Caballero-Reynolds/AFP via Getty Images)

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Президентът Доналд Тръмп заяви пред репортери в понеделник, че хората могат да очакват „да видят много големи неща“ през следващите няколко дни.

Относно предполагаемата изборна измама, „мисля, че делото е образувано“, каза Тръмп пред репортери в Белия дом. „И сега откриваме какво можем да направим по въпроса. Но ще видите много големи неща, които ще се случат през следващите няколко дни."

Той не даде подробности.

Президентът отговори на въпроси каква ще бъде стратегията му след гласуване на избирателите в Изборния колеж, което е насрочено за 14 декември.

„Изборите бяха напълно подправени. Това е позор за нашата страна“, заяви Тръмп. „Това е като държава от третия свят - тези бюлетини се изсипват отвсякъде, използвайки машини, за които никой не знае собствеността, никой не знае нищо. Те имат „бъгове“, както ги наричат. Бъгове. Бъговете не бяха бъгове. Те бяха хванати да изпращат хиляди гласове - всички срещу мен, между другото."

Започвайки в края на ноември, правният екип на Тръмп присъства на събития и изслушвания с депутати от няколко ключови щати, аргументирайки се, че законодателните органи имат правомощия по конституцията на САЩ да избират своите избиратели. Те също така представиха свидетели, които твърдят, че е имало сплашване, пълнене (на пликове) с бюлетини, както и много бюлетини, които би трябвало да бъдат дисквалифицирани, но не са били, а също така и статистически нередности.

Секретари на щати в няколко щати заявиха, че няма достатъчно доказателства за измами, които да отменят изборите.

През уикенда съдия в Мичиган разреши две дузини машини за гласуване Dominion в окръг Антрим да бъдат съдебно одитирани от правния екип на Тръмп. Окръг Антрим не отговори на искане за коментар.

Говорителят на окръг Антрим Джеръми Скот заяви пред Detroit Free Press, че криминалистичните изображения ще бъдат взети от машини за гласуване, използвани по време на изборите на 3 ноември. Съдия Кевин Елсенхаймер издаде тази заповед миналата седмица след предизвикателство от избирател в Мичиган по отделен въпрос, свързан с предложение за марихуана.

„Нашият екип ще може да влезе тази сутрин около 8:30 сутринта и ще бъде там около осем часа, за да проведе съдебната експертиза и ще получим резултатите след около 48 часа, и това ще ни каже много за тези машини“, заяви адвокатът на Тръмп Джена Елис пред Fox News в неделя. „един съдия действително предостави на нашия екип достъп ... за провеждане на съдебен одит“, добави Елис.

В понеделник Елис каза пред Fox News, че в момента екипът работи върху опитите си да отнесе исковете си до Върховния съд, докато те все още лобират в щатните законодателни органи в Аризона, Джорджия, Мичиган и Пенсилвания. Това се случи, когато нейният колега и адвокат на Тръмп, Руди Джулиани, беше диагностициран с вируса на ККП през изминалия уикенд.

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Trump: ‘Big Things Happening Over the Next Couple of Days’ (theepochtimes.com)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!