Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ИЗКУСТВОТО НА ВОЙНАТА: Как Тръмп спечели изборите ПРЕДИ 3-ти ноември ... сега просто прави шоу

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Президентът Тръмп спечели изборите през 2020 г. доста преди 3 ноември и го направи, познавайки своя враг и тактиката, която те ще се опитат да използват, за да откраднат гласове и да фалшифицират резултата.

Той ги познава толкова добре, че на 12 септември 2018 г. подписва Изпълнителна заповед, която описва самите актове на фалшифициране на избори и измами, в които демократите небрежно участват сега.

Тази Изпълнителна заповед, намираща се тук на WhiteHouse.gov, изрично констатира, че „способността на лица, разположени, изцяло или в значителна част, извън Съединените щати, да се намесват или подкопават общественото доверие в изборите на Съединените щати, включително чрез неоторизиран достъп до избирателна и предизборна инфраструктура или скрито разпространение на пропаганда и дезинформация, представлява необичайна и извънредна заплаха за националната сигурност и външната политика на Съединените щати."

В тази заповед Тръмп обявява извънредна национална ситуация, което означава, че изборите през 2020 г. са се провели в условия на извънредна ситуация. Това позволява на Тръмп и елементите на Бялата шапка в Министерството на отбраната да създадат специални секретни оборудвания (SCIF / Sensitive Compartmented Information Facility) и да следят кражбите на избори, които се случват в реално време. С други думи, Тръмп позволи на демократите да откраднат изборите, така че те да се впуснат в голяма схема за държавна измяна и кибервойна, която в крайна сметка ще доведе до краха на цялата Демократична партия.

След това Тръмп изпрати служители на Министерството на отбраната за набези на сървърните ферми във Франкфурт, Барселона и Торонто, като придоби физическите сървъри, записали всички цифрови доказателства за измамите в изборите. Тези сървъри, заедно с резултатите от Kraken, системата на Министерството на отбранатаза на САЩ за събиране на информация за кибервойни, бяха предадени на анализаторите от Разузнавателното управление (DIA /Defense Intelligence Agency) за разследване на киберпрестъпления и борба с тероризма. Последните представиха за това неопровержими доказателства, които бяха  предадени на адвокатката Сидни Пауъл за използване в нейните дела. Пауъл ще пусне тези свидетели от военното разузнаване по време на съдебните процеси, изпращайки ударни вълни по цял свят.

Оказва се, че Тръмп реализира сценария „Изкуството на войната“ за демократите. Той се преструва на слаб, където е силен. Той се преструва на силен, където е слаб. Той атакува по неочаквани начини и вече е планирал пълната победа на цялата тази предизборна битка много преди изборите дори да започнат. Демократите значително подцениха Тръмп, защото повярваха в собствените си  характеристики за него като за „глупав“ човек. Затова те извършиха нагла кражба на избори, като предположиха, че Тръмп е твърде глупав, за да го забележи. В действителност Тръмп им беше поставил капан, в който да влязат директно. Окуражени от собствената си арогантност и жажда за власт, те попаднаха в него.

Сега Тръмп има всичко. Той разполага със сървърите на ЦРУ, доказателствата за кибервойната, имената на извършителите на тези престъпления и всички доказателства, които ще позволят на Върховният съд на САЩ да отмени резултатите в повечето колебливи щати. Сега Тръмп наблюдава спокойно как демократите и републиканските предатели продължават да си слагат примката на врата с актове на предателство и държавна измяна. Но Тръмп вече знае крайния резултат: втори мандат за Доналд Дж. Тръмп и унищожаване на Демократичната партия, със стотици (и дори хиляди) арестувани и затворени топ демократи.

Скоро ще видите националните призиви към Байдън да отстъпи. С излизането на доказателствата от Kraken светът ще бъде зашеметен. Хората ще бъдат възмутени, а Байдън ще има голям късмет ако може да отърве затвора. Америка ще преодолее този коварен опит за незаконна кибер атака и изборите ще бъдат осигурени от този момент нататък.

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.naturalnews.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!