Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Комунистите се хвалят, че ще превземат страната ни [САЩ] без един изстрел, писа адвокат

Адвокат по правам человека: Коммунисты хвастаются, что захватят нашу страну [США] без единого выстрела

Люсиен Линкълн Ууд и президентът на САЩ Доналд Тръмп в Овалния кабинет на Белия дом на 11 март 2020 г. / en.wikipedia.org / Public Domain

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Айлин Лай

“Страната ни е във война с комунистически Китай. Това е битка между доброто и злото”, отбелязва адвокатът

На 12 ноември Люсиен Линкълн "Лин" Ууд, известен адвокат по правата на човека, написа в Twitter, че САЩ са влезли във война с Китайската комунистическа партия (ККП), война между доброто и злото.

Лин Ууд наскоро обяви, че се е присъединил към екипа на Тръмп в борбата му срещу демократите, левите медии, измамите на големите технологични компании и фалшифицирането на резултатите от изборите.

На 12 ноември той написа в Twitter, че ККП е проникнала в САЩ през последните 20 години. Много официални лица и политици на всички нива са подкупени или изнудвани от Китайската комунистическа партия, докато други просто вярват в комунизма, пише адвокатът.

Освен това, социалистическата и комунистическата идеологии се разпространяват не само чрез холивудските филми, но и чрез образователната система, каза той. 

Знак Голливуда Лос-Анджелес, штат Калифорния

Надписът на Холивуд в Лос Анджелис, Калифорния /The Epoch Times

„Основното правило на войната е да се идентифицира врагът. Страната ни е във война с комунистически Китай. Това е битка между доброто и злото”, отбеляза Ууд.

Според адвоката, софтуерът Dominion - комунистическата система за гласуване - е предназначен за манипулиране на избори.

Dominion Voting Systems е компания, която продава електронно оборудване и софтуер за гласуване. Тази година техният софтуер се използва във всички щати с колебливи резултати: Джорджия, Пенсилвания, Аризона, Мичиган, Уисконсин, Северна Каролина и Невада.

По време на интервю за Fox бившата федерална адвокатка Сидни Пауъл посочи, че системата за гласуване Dominion е свързана с членове на Демократическата партия.

Според Ууд, губернаторът на Джорджия Брайън Кемп има тесни връзки с Китайската комунистическа партия. Адвокатът призова за разследване на сделката на Кемп за закупуване на средства за лечение на коронавирус от Китай, както и защо губернаторът е решил да използва Dominion за гласуването.

Съгласно доклад на Правителствена технология, Кемп е подписал договор с Dominion за доставка на 30 000 нови машини за гласуване на стойност 170 милиона долара, заменяйки тези, които се използват вече 17 години.

В окръг Антрим, Мичиган, софтуерът е дал 6 000 гласа на грешния кандидат. Изкривените резултати са показали, че Байдън е спечелил, но след като грешката в софтуера е открита и поправена резултатите са показали, че там е спечелил президентът Тръмп. Същият „бъг“ се е проявил и в Джорджия.

„Комунизмът прониква в страната ни от десетилетия. Сред училища, филми, телевизия, интернет, държавни служители и политици. Комунистите се хвалят, че ще превземат страната ни, без един изстрел. Само Ние, Хората, можем да спрем това”, писа Ууд в Twitter.

Источник: The Epoch Times

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.epochtimes.ru/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!