Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Джулиани разобличава властелините на света, коронавирусната манипулация, фалшификации със степента на заразени

Обкръжението на Байдън е явно изнервено, усещайки безмилостната хватка на Тръмп и Джулиани, осъзнавайки, че всичко може да завърши лошо за тях

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

/Поглед.инфо/ Всъщност това е сензация. Обикновено в Америка ръката мие другата, партийните „магарета“ и „слонове“ могат да се сблъскат по всякакъв начин, но без да засягат „свещената крава“ - вековните основи на писани и неписани правила и процедури по основни политически въпроси за САЩ, които включват архаичната избирателна система, която винаги е позволявала да се „избира“ за президент не толкова този, за когото всъщност са гласували, а този, който трябва да бъде държан по решение на „висшите“ владетели на този свят.

Но в този случай нивото на фалшификация на президентските избори на 3 ноември е надхвърлило всички разумни и дори неразумни граници. Освен това, разчитайки на силата на своето мълчаливо влияние, демократите действаха по фалшификацията смело, грубо и демонстративно. А сензацията е, че може би за първи път мощните сили зад традиционната Америка и Тръмп открито се бунтуват срещу още по-мощните сили на „световното правителство“ ...

Адвокатът на Тръмп Рудолфо Джулиани заяви на пресконференция във Вашингтон на 19 ноември, че нередностите на изборите в САЩ са част от централизиран план за фалшифициране на вота. „Когато започнахме нашето разследване ... бързо стана ясно, че това не е изолиран случай на фалшифициране на гласове, в който и да е щат. Това е схема, която се повтаря в редица щати, почти идентична със схемата, чието присъствие дава основание на всеки опитен следовател, прокурор да предположи, че е разработен план на едно място, насочен към извършване на всички тези различни епизоди на измами при провеждане на гласуването “, заяви Джулиани.

Чудя се какво е това "едно място"? Може би Джулиани някак ще стигне до него? За щастие не е нужно да отивате далеч, всичко е наблизо.

Междувременно на пресконференция той уточни, че планът „се фокусира върху големите градове и по-специално ... тези, контролирани от демократите“. Джулиани каза още, че правният екип на настоящия президент на САЩ се готви да обжалва резултатите от изминалите избори в редица щати. Според него в някои градове републиканците не са имали право да наблюдават, нерезиденти на щата са гласували, някои са гласували два пъти. Той подчерта, че екипът на Тръмп разполага с много информация за измами в няколко щата.

Както неведнъж съм заявявал, всички преки и косвени данни показват, че Тръмп наистина (както по брой избиратели, така и по абсолютен брой гласоподаватели) е спечелил изборите на 3 ноември. Но безпрецедентното ниво на измами го показва в обратната светлина. Самият Тръмп след изборите правилно многократно е заявявал, че е уверен в победата си, ако честно се преброи, мнозинството гласоподаватели са зад него. Победата просто му се краде. Джулиани също говори за същото, за явната победа на Тръмп.

Както беше отбелязано през последните няколко дни в Съединените щати, „изглежда, че екипът на Тръмп успя да изкопае нещо“. Тръмп изяснява списъка с нечестните технологии, използвани срещу него. Електронната система “Доминиън”, използвана в САЩ за преброяване на гласове, според републиканците е била използвана за кражба на гласове от Тръмп и прехвърлянето им в полза на Байдън. В интернет има интересни кадри, които са записали комичния процес на преброяване на гласовете от някои избирателни комисии: цялото преброяване се свежда до факта, че служител взима кутия с бюлетини, отваря я, затваря я и я поставя обратно на рафта. Това показва, че в други щати, където се изисква повторно преброяване по искане на републиканците, много вероятно е повторното проверяване на гласуването да се извърши по подобен начин. С други думи, те крият истината настойчиво и нагло. На кръстопътя на мощните сили са губернаторите и щатите, които подкрепят Тръмп. Южна Дакота, чийто губернатор Кристи Лин Ноем е на страната на Тръмп, е изкуствено призната за център на коронавирусната катастрофа в САЩ. Чрез фалшификации степента на заразени с коронавирус в този щат се простира до 56 процента от броя на тези, които са преминали теста, което не е възможно, тъй като е в пълен контраст със съседните щати. Нарастването на медийните атаки срещу Тръмп изисква той да признае поражението си. Да не говорим за факта, че гласът на Тръмп отдавна е блокиран в американските медии и социални мрежи. Накратко, пълна бъркотия.

Но екипът на Тръмп, освобождавайки се от напускащите предатели, започнали да си сътрудничат с Байдън, няма да се откаже. А обкръжението на Байдън е явно изнервено, усещайки безмилостната хватка на Тръмп и Джулиани, осъзнавайки, че всичко може да завърши лошо за тях. Байдън призна, че ще заведе дело срещу настоящата администрация на САЩ и съответния отдел, който все още не го е признал за новоизбран президент. Но той веднага отбеляза, че подобна стъпка "ще отнеме много време", поради което опитите за взаимодействие с републиканците ще бъдат по-продуктивни. С други думи, „магаретата“ разчитат на двойни сделки в лагера на „слоновете“, които ще си сътрудничат с тях.

Междувременно Върховният съд на Пенсилвания отхвърли иск от централата на действащия президент, който заяви, че Филаделфия има строги ограничения за наблюдателите да наблюдават преброяването. Но Тръмп не беше много разстроен от това. Тръмп се нуждаеше от решение на по-долна инстанция съд, за да може да обжалва пред Върховния съд на САЩ. И там той има шанс да спечели, тъй като 6 от 9 съдии са номинирани от републиканците, а трима са номинирани от самия Тръмп, а други 3 от Джордж Буш, също републиканец. Това не означава, че последните ще гласува по начина, по който Тръмп се нуждае, но има голям шанс за успех.

И обратно към пресконференцията на Джулиани на 19 ноември. Засега руските държавни медии, въпреки сензационността, не обръщат дължимото внимание на направените изявления (с редки изключения). Е, това е още един показател за прякото влияние на „световните марки“ върху информационната политика на Русия. Нашите медии, следвайки американските фалшиви новини, се фокусират върху изтеклата боя за коса от челото на Джулиани на конференцията, но не и върху важността на казаното. Кой се нуждае от вашата информация за боята? Не чувате ли същността?! Просто трябва да разтръбите изказванията на Джулиани, така че всички да знаят стойността на "демократичните ценности" ...

И ето какво още каза Джулиани! Адвокатът откровено заяви, че се оказва натиск върху членовете на действащия екип да се откажат от битката.

Кого има предвид Джулиани под разработчиците на един план за безпрецедентна изборна измама и „оказване на натиск върху екипа на Тръмп“? Макар че е възможно да се разбере, че обвиненията му се отнасят до „магаретата“ (демократите), но все пак ясно се виждат ушите на несравнимо по-мощен звяр ... не, не на слон, а рогата, който олицетворява цялото зло на света.

Превод: В. Сергеев

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://pogled.info/s

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!