Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Системите за крадене на избори с машинно гласуване "Доминиън" от изборите в САЩ свързани с комунистическото движение Антифа

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

Изборните резултати разкриват битката между свободата и комунизма – Избор между доброто и злото

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

/Поглед.инфо/ Едва ли някога много измежду тези 73 милиона американци, които гласуваха за президента Доналд Тръмп през 2020 година, ще приемат легитимността на загубата му.

Кой може да ги убеди?

Ако медийните източници, които настояват Доналд Тръмп да отстъпи имаха някаква тежест пред избирателите му, то те нямаше въобще да гласуват за него.

Те не знаят със сигурност дали изборите са били откраднати, но с абсолютна сигурност са наясно, че ако това беше така, медиите щяха да ги излъжат, че не е.

И така, ако президентът Тръмп каже, че изборите са откраднати, това е достатъчно за "Излишните".

И все пак, дори най-лоялните на президента на Съединените щати замигаха на парцали от един от скорошните му постове в Туитър, където той обвини водещ производител на машини за гласуване, че е извършвал изборни измами от голям мащаб:

"ДОКЛАД: ДОМИНИЪН СА ИЗТРИЛИ 2,7 МИЛИОНА ГЛАСОВЕ ЗА ТРЪМП ИЗ ЦЯЛАТА НАЦИЯ. АНАЛИЗИТЕ НА ДАННИТЕ ПОКАЗВАТ, ЧЕ 221,000 ГЛАСОВЕ В ПЕНСИЛВАНИЯ СА БИЛИ ПРЕХВЪРЛЕНИ ОТ ПРЕЗИДЕНТА ТРЪМП КЪМ БАЙДЪН. 941,000 ТРЪМПИСТКИ ГЛАСА СА ИЗТРИТИ. ЩАТИТЕ, КОИТО ИЗПОЛЗВАТ ИЗБИРАТЕЛНИТЕ СИСТЕМИ ДОМИНИЪН СА ПРЕХВЪРЛИЛИ 435,000 ГЛАСА ОТ ТРЪМП КЪМ БАЙДЪН", написа в Туитър президентът.

Трудно е да се опише безотговрността на хвърлянето на подобно сериозно обвинение без доказателство.

Аз бях шокиран и първоначалният ми отговор беше много нечувствителен през последните четири години. Да, оказа се вярно твърдението на Доналд Тръмп, когато обвини администрацията на Обама, че е шпионирала кампанията му през 2016 година, но това тук е нещо различно.

Изборните системи Доминиън не са пълни с назначения на Барак Обама, все пак.

Реших да огледам насам-натам, да се разровя и да се опитам да намеря нещо, което може би е зад дивите обвинения на президента Доналд Тръмп.

Потребител на Туитър на име Джо Олтман е пуснал няколко скрийншота на фейсбук потребител, който публикува манифести, памфлети и песни на Антифа относно убиването на полицаи.

Фейсбук профилът принадлежи на Ерик Кумър и Олтман твърдеше, че именно същият този Кумър, е директор на продуктовата стратегия и сигурност за Изборни системи Доминиън.

Само часове след като Джо Олтман публикува тази информация обаче, фейсбук страницата на Ерик Кумър беше свалена, тъй че не успях да верифицирам дали Кумър от Антифа е същият този Кумър от компанията Доминиън.

Към края на деня, Туитър профила на Джо Олтман също беше свален.

Следях профила му цял ден. Мога да кажа със сигурност, че не е публикувал нищо обидно или провокативно, което да обоснове изтриването на профила му.

Нямам никакво съмнение, че Туитър са го премахнали, защото е публикувал скрийншотове от Фейсбук страницата на Ерик Кумър, което е много интересно...

Търсейки още по този въпрос, открих, че Ерик Кумър от Доминиън е любител катерач, който редовно публикува в катерачески онлайн бордове и форуми под собственото си име.

Той се потвърди в една публикация, където споменава, че е доктор по ядрена физика от Бъркли през 1997 година. Ерик Кумър от Доминиън получава доктората си по ядрена физика от Бъркли през 1997 година също.

В друга публикация на същия форум, Ерик Кумр дава и имейла си. Това е неговият стар адрес от кампуса от департамента по ядрена физика на университета Бъркли.

Вкарах имейла в търсачката на Гугъл и нещата станаха странни.

Открих, че Ерик Кумър има дълга история на публикации на сайтове за скинхедс.

Той е бил редовен потребител на група в Гугъл за скинхедс и изглежда дори е бил модератор на съдържанието за уебсайта papaskin.com.

Но тук едно важно уточнение - това не са неонацистките скинхедс, за които майките ни предупреждават да внимаваме. Тези скинхедс се наричат SHARP - Skinheads Against Racial Prejudice (Скинхедс срещу расови предразсъдъци, бел.р.).

Мислете за тях като за един вид пънк рок Антифа.

През 2012 година например, 18 шарпа нападат по-малка група от предполагаеми расисти в ресторант в Чикаго с бухалки и палки. Същата година, трима неонацисти са осъдени за двойно убийство през 1998 година на два шарпа в Невада.

Предвид това, че директорът на сигурността и стратегията на Доминиън, Ерик Кумър е ентусиаст на уличното побойничество и анти-расистката скинхед култура още от 1990-те, изглежда много вероятно Джо Олтман да е бил прав, когато е идентифицирал Фейсбук потребителя, който подкрепя Антифа и публикува анти-полицейска реторика.

Споделих тази информация в няколко форума, за да могат хората да оперират с нея.

До няколко часа, сайтът Папа Скин - скинарският уебсайт, който е съществувал повече от двадесетгодини, беше свален (който и да го е свалил, обаче, е пропуснал да махне страницата с въпросите, която можете да видите тук - http://www.papaskin.com/faq/faqs.html).

Ерик Кумър даже пише:

"Какво е алт.скинхедс наистина?

Много е просто. Като повечето новинарски групи, алт.скинхедс е създаден от група хора, които се интересуват от определена тема. Просто СКИНХЕДС.

Първо и преди всичко, алт.скинхедс не е създаден като политически борд. Знам, присъединих се към групата малко след формирането й....

Скинхедс идват в много видове, размери и полове - да чуем дамите! Както и политически обединения. Но има една основна идентичност на това да си скинхед, която свързва тези качества.

Ето защо сме в този борд. Има по-подходящи новинарски групи, в които да публикувате и да се биете в гърдите за политическите си простотии. Това просто не е мястото.

За да го кажем право, чувствайте се свободни да дискутирате, ако сте:

1. Скинхед.

2. Ако се интересувате от скинхедс.

3. Имате нещо заслужаващо си да се каже.

Доста е групо да се присъединиш ако ще пускаш само коментари, които ни етикетират като нацисти, расисти и бандити (окей, това може) или с ниско айкю. Прочетете останалата част от "Често задавани въпроси" и сами решете, дали ще сте достатъчно невежи да правите такива коментари. След това, моля, публикувайте мнението си в други новинарски групи за политически дискусии.

Една скоба - алт.политикс е добро място като за начало.

Поздрави"

Това е добър пример.

Разбира се, нищо от това не доказва, че е имало изборна измама, но заслужаваме отговори.

Човек може само да си представи, че ако демократът Джо Байдън оспорваше изборните резултати, а директорът на сигурността и стратегията в голям доставчик на машини за гласуване се беше оказал част от милицията Прауд Бойс, с десетилетия връзки с насилие и дори агресивни крайнодесни групи, нещата нямаше да са така.

Демократите тогава, с право щяха да посочат, че този човек подкрепя незаконни действия за постигането на политически цели.

Те щяха да попитат как този човек се е оказал на толкова важна позиция на обществено доверие, както и какво казва това за процедурите, които съществуват за да гарантират, че отговорностите на Доминиън се изпълняват правилно.

Друга реалност на фиаското с Доминиън, независимо дали е имало измами или не с техните машини, е структурният риск, който се създава от това една и съща корпорация да оперира машините в две дузини щати.

Ако е имало развалени машини, които са предизвикали спор в един от щатите, както демократите твърдяха за машините Диеболд в Охайо през 2004 година, и дори ако този спор е довел до конкурентни групи от електори, това е нещо, което американската политическа система е виждала и преди все пак.

Но да имаш потенциално десетки милиони граждани, които се съмняват в резултатите от половин дузина различни щати, благодарение на една компания, която оперира с всичките машини в тях е безпрецедетно сериозен проблем.

При това, независимо дали съмненията им са основателни или не.

Още повече, че платформи като Туитър и Уърдпрес би било добре да преосмислят цензурата срещу хора, които обсъждат Доминиън и служителите им.

Тази цензура най-вероятно ще има точно обратния ефект на това, което те си мислят.

Блокиранията на профили в Туитър, премахването на уебсайтове и изтриването на биографии от тях, само ще накарат крайните привърженици на Доналд Тръмп да си мислят, че Доминиън имат нещо, което да крият.

Не можете да накарате несъгласието да изчезне, като забраните другата страна и се преструвате, че има единодушие.

Превод: СМ

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://pogled.info/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!