Не може да е истина: Номинираха Лиляна Павлова за шеф на БФС

Борислав Михайлов определено се гаври с Бойко Борисов и министъра на спорта в България Красен Кралев като днес уви е накарал няколко футболни клуба да излязат с декларация, че единственото нещо което искат да застане начело на БФС е Лиляна Павлова любимката на Бойко Борисов, за която корупцията е само усещане, а футбола е поредното предизвикателство с което тя би се справила и развила до европейски висини.

Според футболните клубове управлението на БФС най-накрая трябва да се повери на жена, защото уви такива като Боби Михайлов са негодни и не стават, а стадионите по европрограми по селата ги направи именно Лиляна.

Тази жена милее за българският футбол, защото като регионален министър направи стадиони дори в села, където нямаше нито един жител под 65 години, но това определено означава, че тя мисли за развитието дори на така нареченият уличен футбол в България, защото все пак децата, като се приберат от чужбина на село при баба и дядо имат вече къде да играят истински футбол на врати.
Лиляна Павлова е един нешлифован диамант, който трябва да поеме футбола в България, защото нейните контакти в Европа, знанието на езици и най – вече перфектното европредседателство на България доказват, че тази жена може да организира в България дори световно първенство по футбол”
източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/10/blog-post_950.html

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...