Не може да е истина: Номинираха Лиляна Павлова за шеф на БФС

Борислав Михайлов определено се гаври с Бойко Борисов и министъра на спорта в България Красен Кралев като днес уви е накарал няколко футболни клуба да излязат с декларация, че единственото нещо което искат да застане начело на БФС е Лиляна Павлова любимката на Бойко Борисов, за която корупцията е само усещане, а футбола е поредното предизвикателство с което тя би се справила и развила до европейски висини.

Според футболните клубове управлението на БФС най-накрая трябва да се повери на жена, защото уви такива като Боби Михайлов са негодни и не стават, а стадионите по европрограми по селата ги направи именно Лиляна.

Тази жена милее за българският футбол, защото като регионален министър направи стадиони дори в села, където нямаше нито един жител под 65 години, но това определено означава, че тя мисли за развитието дори на така нареченият уличен футбол в България, защото все пак децата, като се приберат от чужбина на село при баба и дядо имат вече къде да играят истински футбол на врати.
Лиляна Павлова е един нешлифован диамант, който трябва да поеме футбола в България, защото нейните контакти в Европа, знанието на езици и най – вече перфектното европредседателство на България доказват, че тази жена може да организира в България дори световно първенство по футбол”
източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/10/blog-post_950.html

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни