Акад. Петър Иванов: Затлъстял агент на ДС показва среден пръст на българския народ

Снимка на Petar Ivanov.

Братя и сестри русенци, този тлъст мизерник, потомствен агент на ДС, показва среден пръст (това е мръсен жест, обикновено го ползват нехетеросексуални персони – педерасти, евнухоиди и импотенти) на телезрителите, т.е. на нас, българите и данъкоплатците, които го издържаме с парите си.
Смисълът на този обиден жест, братя и сестри, е: “Да ви го начукам, тъпанари!”
Няма никакво значение дали имитира някого.
Той показва среден пръст на екрана на национална телевизия!!!
Можеше и да си разкопчее гащите и да покаже това, което средният пръст символизира, с оправданието, че друг някой е направил това, а той, агентът, само показва какво оня е направил. Ясно?
Аз, Петър Иванов, се чувствам дълбоко омерзен!
Още повече, че агент Иван е русенец, за жалост, като мен, а ние русенците сме образовани и възпитани, той живееше близо до родната ми къща в Русе.
Въпросът е, защо шембелията има такова самочувствие да показва среден пръст на българския народ?

Имам обяснение:
Ако някой се заинтересува и изиска справка от Имотния регистър на Агенцията по вписванията, ще види, че справката с имоти на този същият фъфлю и семейството му е от 42 (четиридесет и две) страници, като на някоя страница има по няколко имота. Имотите са в цяла България. Числото им е с три цифри. Не знам колко милиони е общата им стойност. А този човек никога не е работил никъде.
Тогава как да не ни показва дебелия си среден пръст на нас, баламурниците?

Търпете, братя и сестри! Спете си! Чакайте да падне тавана! Гледайте и се радвайте на средни пръсти на агенти. Свиквайте!

И гласувайте неговият човек – глуповатият Галю Убидинител от с. Мартен – да стане кмет на Русе, че после и той да ви покаже среден пръст!

Наздраве!

Акад. Петър Иванов

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни