Борисов към Стефан Данаилов: С теб съм! Г-н Никой: Бойко, недей бе, на кого ни оставяш?!!

Премиерът Бойко Борисов изрази съпричастност към големия български актьор Стефан Данаилов. Той публикува в профила си снимка на двамата с лаконичния надпис: "С теб съм!".

Както Епицентър.БГ вече съобщи, състоянието на Стефан Данаилов продължава да е тежко. Той е интубиран и още е в кома.

"Лекарите са около него, на командно дишане е. Нищо друго не се е променило, за съжаление!", бяха думите на близките му, които се надяват на чудо.В последната седмица на няколко пъти му е правена пункция на белите дробове, откъдето са били извадени големи количества кръв, научи Епицентър.бг.

Припомняме, че 76-годишният актьор постъпи в интензивното отделение на болницата през миналата седмица след тежък пристъп на задух. 

През август Стефан Данаилов претърпя спешна операция на тазобедрената става, след което му бе назначена рехабилитация във военния санаториум в Хисаря.

Източник/ци: http://epicenter.bg/

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни