Вигенин отговаря на Каракачанов: Най-високо класиране в ранглистата на УЕФА имаме при Виденов!

Политическият спор за състоянието на българския футбол се ожесточава!

Зам.-председателят на Народното събрание и депутат от БСП Кристиан Вигенин отговори във Фейсбук на вицепремиера и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов.

 

Ето какво написа социалистът във Фейсбук:

"На умния въпрос на Каракачанов от днес отговарям: по времето на Орешарски националният отбор по футбол има 3 победи, 4 загуби и 1 равен, вкарали сме общо 8 гола, на нас са вкарали 10, т.е. да, доста по-добре е било. Впрочем най-високо класиране в ранглистата на УЕФА имаме при Жан Виденов (юни 1995 - 3), най-ниско е при Борисов (август 2012 - 96(!)). Думите на президента Радев "каквото управлението на държавата, такова е и управлението на футбола" се потвърждават от статистиката." 

Пропомняме, че вчера  войводата заяви пред медиите:

"Като беше правителството на Сергей Станишев много хубав ли беше футболът, на Орешарски - по-хубав ли беше?" 

Репликата на вицепремиера Каракачанов също не бе случайна. Тя бе в отговор на президента Румен Радев, който заяви, че "каквото ни e управлението на държавата, такова е и управлението на българския футбол".

Източник/ци: http://epicenter.bg/

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни