Домусчиев или Пеевски, кой ще поеме и БФС?

Премиерът-поиска-оставката-на-Боби-Михайлов-БГ-Футбол-Национален-тим-410x260

Бойко Борисов взе оставката на Борислав Михайлов против всички правила на Конституцията на България, но естествено това не интересува никой в България, това не е проблем на медиите, на това те не му викат диктатура, а ни обясняват, че едва ли не след всичко това на мача с Англия, Борисов най – накрая действал решително.

Сега трябва само да попитаме, кой точно се явява Бойко Борисов в БФС, кога свика конгрес и откога едно министерство в България може да отказва да работи с който и да е съюз избран легитимно на конгрес от всичките си членове?

Днес Бойко Борисов извърши преврат на Борислав Михайлов, преврат който може да се случи само в една бананова република и не си мислете, че нещо ще се промени след Михайлов в управлението на българският футбол.

Михайлов, че трябваше отдавна да се махне е ясно на всички, така както всички знаят, че и Бойко Борисов трябва да се махне, но уви медиите за пореден път искат да изкарат Борисов диктатора светец, защото буквално отрязал заразеното месо от тялото. 

Но всъщност всичко онова, което направи Борисов тази сутрин си е преврат в БФС, и остава да разберем сега Пеевски или Домусчиев ще прибере БФС, така както всичко останало в тази държава. 

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/10/blog-post_619.html

Източник/ци: http://onovini.eu/

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни