Домусчиев или Пеевски, кой ще поеме и БФС?

Премиерът-поиска-оставката-на-Боби-Михайлов-БГ-Футбол-Национален-тим-410x260

Бойко Борисов взе оставката на Борислав Михайлов против всички правила на Конституцията на България, но естествено това не интересува никой в България, това не е проблем на медиите, на това те не му викат диктатура, а ни обясняват, че едва ли не след всичко това на мача с Англия, Борисов най – накрая действал решително.

Сега трябва само да попитаме, кой точно се явява Бойко Борисов в БФС, кога свика конгрес и откога едно министерство в България може да отказва да работи с който и да е съюз избран легитимно на конгрес от всичките си членове?

Днес Бойко Борисов извърши преврат на Борислав Михайлов, преврат който може да се случи само в една бананова република и не си мислете, че нещо ще се промени след Михайлов в управлението на българският футбол.

Михайлов, че трябваше отдавна да се махне е ясно на всички, така както всички знаят, че и Бойко Борисов трябва да се махне, но уви медиите за пореден път искат да изкарат Борисов диктатора светец, защото буквално отрязал заразеното месо от тялото. 

Но всъщност всичко онова, което направи Борисов тази сутрин си е преврат в БФС, и остава да разберем сега Пеевски или Домусчиев ще прибере БФС, така както всичко останало в тази държава. 

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/10/blog-post_619.html

Източник/ци: http://onovini.eu/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...