Мента: Мигрантите са добре дошли, защото България има нужда от работна ръка

На събрание в града под тепетата днес, в полза на един от районните кметове издигнати от Герб, председателката на бюджетната комисия в парламента, буквално счупи тъпомера в отговор на въпрос дали е истина, че Ердоган ще отвори лагерите и ще пусне мигрантите към България и Европа?

Менда Стоянова, обясни на загрижените за това граждани, че България не трябва да се затваря и да брани границите си от мигрантите, а напротив трябва да приемем тези неоправдани хора, защото това е работна ръка от която имат нужда всички инвеститори в България.


Истината е че в България реално няма безработица, защото бизнеса изпитва остра нужда от кадри, а това рефлектира и върху брутният вътрешен продукт, затова не трябва да се страхуваме да приемем в България тези хора, бягащи от войната и мизерията в собствените им родини и да им дадем шанс да се изявят тук в България.

Това е много работна ръка от която изпитваме остра нужда като страна първенец по инвестиции не само на Балканите, но и в почти цяла източна Европа.

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни