Мента: Мигрантите са добре дошли, защото България има нужда от работна ръка

На събрание в града под тепетата днес, в полза на един от районните кметове издигнати от Герб, председателката на бюджетната комисия в парламента, буквално счупи тъпомера в отговор на въпрос дали е истина, че Ердоган ще отвори лагерите и ще пусне мигрантите към България и Европа?

Менда Стоянова, обясни на загрижените за това граждани, че България не трябва да се затваря и да брани границите си от мигрантите, а напротив трябва да приемем тези неоправдани хора, защото това е работна ръка от която имат нужда всички инвеститори в България.


Истината е че в България реално няма безработица, защото бизнеса изпитва остра нужда от кадри, а това рефлектира и върху брутният вътрешен продукт, затова не трябва да се страхуваме да приемем в България тези хора, бягащи от войната и мизерията в собствените им родини и да им дадем шанс да се изявят тук в България.

Това е много работна ръка от която изпитваме остра нужда като страна първенец по инвестиции не само на Балканите, но и в почти цяла източна Европа.

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...