Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Павлова: Борисов е обединителя на хората в България. Герб е партията, която управлява и трябва да продължи да управлява всички общини в България

Лиляна Павлова също като своите съпартийци се включи в агитацията по градове, села и махали за това хората да гласуват за Герб на местните избори, на среща с граждани в София, бившата министърка на европредседателството обясни, че само Бойко Борисов вижда реалните проблеми на България и реално взема правилни решения за страната ни.

Ето и сега проблема с мигрантите и реалната заплаха от това те да дойдат до оградата ни, да влязат като я съборят в България, само Бойко Борисов и правителството се притесняват, а реално това трябва да е в устата всеки ден на президентът на България Румен Радев, но той вместо да потърси контакт с лидерът на Турция Ердоган се занимава да ходи на партийни мероприятия на БСП да агитира за кметове на тази партия, въпреки че според конституцията той трябва да е независим обединител на всички българи,

Но вижте какво се случва Румен Радев като чуе, че се задава проблем за България се покрива, изчезва, за да се появи, когато проблема е настъпил и да обяснява как другите институции били лоши и не мислели за хората в България.

Естествено това е удобно, но всички знаят Бойко Борисов е обединителя на хората в България. Герб е партията, която управлява и трябва да продължи да управлява всички общини в България, защото ние сме гаранцията за прозрачност, просперитет и повишаване на доходите на всички българи.

Ние ГЕРБ сме стабилността и напредъка, а такива като Румен Радев, които са приятели на комунистите и БСП вместо да ни обясняват и поучават е време да вземат да свършат и някаква работа вече.

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/10/blog-post_902.html?m=1

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!