Павлова: Борисов е обединителя на хората в България. Герб е партията, която управлява и трябва да продължи да управлява всички общини в България

Лиляна Павлова също като своите съпартийци се включи в агитацията по градове, села и махали за това хората да гласуват за Герб на местните избори, на среща с граждани в София, бившата министърка на европредседателството обясни, че само Бойко Борисов вижда реалните проблеми на България и реално взема правилни решения за страната ни.

Ето и сега проблема с мигрантите и реалната заплаха от това те да дойдат до оградата ни, да влязат като я съборят в България, само Бойко Борисов и правителството се притесняват, а реално това трябва да е в устата всеки ден на президентът на България Румен Радев, но той вместо да потърси контакт с лидерът на Турция Ердоган се занимава да ходи на партийни мероприятия на БСП да агитира за кметове на тази партия, въпреки че според конституцията той трябва да е независим обединител на всички българи,

Но вижте какво се случва Румен Радев като чуе, че се задава проблем за България се покрива, изчезва, за да се появи, когато проблема е настъпил и да обяснява как другите институции били лоши и не мислели за хората в България.

Естествено това е удобно, но всички знаят Бойко Борисов е обединителя на хората в България. Герб е партията, която управлява и трябва да продължи да управлява всички общини в България, защото ние сме гаранцията за прозрачност, просперитет и повишаване на доходите на всички българи.

Ние ГЕРБ сме стабилността и напредъка, а такива като Румен Радев, които са приятели на комунистите и БСП вместо да ни обясняват и поучават е време да вземат да свършат и някаква работа вече.

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/10/blog-post_902.html?m=1

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...