Добре, че не са отмъкнали качествената мантинела! Вижте СНИМКИ от това, което сътвориха 5 хлапетата на „Хемус“ минути, след като Борисов си тръгна оттам

640_1570817592

Само няколко часа след откриването на новоизградения участък от АМ „Хемус“ между Ябланица и пътен възел Боаза, няколко хлапета почнаха да парчетосват новото съоръжение.

Около 16.30 часа служители на РУ-Ябланица спипали пет деца в момент на демонтиране на 11 светлоотразителни елементи заедно с болтовете и гайките от еластичната ограда – тип мантинела, в зоната на уширението за почивка.

Според Бойко Борисов новият участък ще спести на пътуващите по направлението София – Варна поне 30 минути.

Малките злосторници са на възраст до 12 години и са от близкото село Брестница.

За случая е уведомена Районна прокуратура-Тетевен и се извършва проверка. Самоличността на децата е установена и предстои да бъдат предадени на родителите им.

Източник/ци: http://onovini.eu/

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни