Борисов изповяда най-големият си грях – позволил на българите да пътуват безплатно: Само в България пътуването е безплатно! Това ми е най-големият грях! – закова премиера

Всичко се реже камък след камък като масло, обясни кулинарните си наблюдения Борисов, който сам шофира джипа си и вози министъра на регионалното развитие и министъра на отбраната и вицепремиер Красимир Каракачанов.

Каракачанов затова е с мен, тъй като ние не само купуваме Ф-16, заяви още Борисов.

Инспекция на завършения участък от 9,3 км на магистрала "Хемус" прави днес премиерът Бойко Борисов заедно с министъра на регионалното развитие Петя Аврамова. Първите пътуващи ще могат да преминат по новото трасе още днес.

Новият участък от АМ „Хемус“ Ябланица – Боаза е готов почти 6 месеца по-рано. Първата копка бе направена на 27 март 2018 г.

Петя Аврамова обясни, че в участъка разрешената скорост ще е 140 км/ч. Колата спря на разширение за отбивка и Борисов се зарадва на цветенцата там. На мястото е и финансовият министър Владислав Горанов. "Горанов, харесва ли ти", обърна се премиерът към него, след което получи одобрението на министъра. На "Хемус" е още и вицепремиерът Томислав Дончев.

Борисов благодари на инженера Калин Борисов, който е млад човек, че е спал две години на строежа на "Хемус" (каквото и да означава това) и уточни, че не му е роднина.

На въпрос как оценява изграденото трасе Борисов посочи, че забележки не трябва да има и посочи, че става дума за изключително съоръжение с двойни мантинели.

Ако това беше в Гърция, щяха да вземат по 5 евро. Само в България пътуването е безплатно и това ми е най-големият грях, коментира Борисов.

Източник/ци: http://epicenter.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...