Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов изповяда най-големият си грях – позволил на българите да пътуват безплатно: Само в България пътуването е безплатно! Това ми е най-големият грях! – закова премиера

Всичко се реже камък след камък като масло, обясни кулинарните си наблюдения Борисов, който сам шофира джипа си и вози министъра на регионалното развитие и министъра на отбраната и вицепремиер Красимир Каракачанов.

Каракачанов затова е с мен, тъй като ние не само купуваме Ф-16, заяви още Борисов.

Инспекция на завършения участък от 9,3 км на магистрала "Хемус" прави днес премиерът Бойко Борисов заедно с министъра на регионалното развитие Петя Аврамова. Първите пътуващи ще могат да преминат по новото трасе още днес.

Новият участък от АМ „Хемус“ Ябланица – Боаза е готов почти 6 месеца по-рано. Първата копка бе направена на 27 март 2018 г.

Петя Аврамова обясни, че в участъка разрешената скорост ще е 140 км/ч. Колата спря на разширение за отбивка и Борисов се зарадва на цветенцата там. На мястото е и финансовият министър Владислав Горанов. "Горанов, харесва ли ти", обърна се премиерът към него, след което получи одобрението на министъра. На "Хемус" е още и вицепремиерът Томислав Дончев.

Борисов благодари на инженера Калин Борисов, който е млад човек, че е спал две години на строежа на "Хемус" (каквото и да означава това) и уточни, че не му е роднина.

На въпрос как оценява изграденото трасе Борисов посочи, че забележки не трябва да има и посочи, че става дума за изключително съоръжение с двойни мантинели.

Ако това беше в Гърция, щяха да вземат по 5 евро. Само в България пътуването е безплатно и това ми е най-големият грях, коментира Борисов.

Източник/ци: http://epicenter.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!