Има ли място за още боклук в България? Вижте кои ПАТРЕОТИ вече са подготвили терените и джобовете за спасението на Рим!

Рим води усилени преговори за износ на боклука си в България от първи януари 2020 година. ВМРО чрез ресорния си министър вече е подготвило съответните депа в различни точки на България.

Такива мощности се изграждат край Елин Пелин , село Атия, Попово и други места.

Старта за превръщането на България в депо за отпадъци бе даден именно от община Елин Пелин, която се управлява от кмет на ВМРО, общинския съвет също е доминиран от ВМРО. Това доведе до сериозем масов протест и дори до сезиране на съда от общинските съветници на ГЕРБ. Най-масови бяха протестите в село Атия-Бургаско, където хората за малко не набиха министъра на ВМРО. Ситуацията в Попово е почти същата.

Запознати със скандалната сделка подхвърлиха, че така наречените войводи потърсили помощ от италиански силови структури помощ за местните избори в София с обещанието, че ако успеят да вкарат повече общински съветници, ще отредят терени за още депа, на които да приемат римските отпадъци. Затъналия в боклуци Рим води преговори и с други държави, но е получил категоричен отказ.

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни