Има ли място за още боклук в България? Вижте кои ПАТРЕОТИ вече са подготвили терените и джобовете за спасението на Рим!

Рим води усилени преговори за износ на боклука си в България от първи януари 2020 година. ВМРО чрез ресорния си министър вече е подготвило съответните депа в различни точки на България.

Такива мощности се изграждат край Елин Пелин , село Атия, Попово и други места.

Старта за превръщането на България в депо за отпадъци бе даден именно от община Елин Пелин, която се управлява от кмет на ВМРО, общинския съвет също е доминиран от ВМРО. Това доведе до сериозем масов протест и дори до сезиране на съда от общинските съветници на ГЕРБ. Най-масови бяха протестите в село Атия-Бургаско, където хората за малко не набиха министъра на ВМРО. Ситуацията в Попово е почти същата.

Запознати със скандалната сделка подхвърлиха, че така наречените войводи потърсили помощ от италиански силови структури помощ за местните избори в София с обещанието, че ако успеят да вкарат повече общински съветници, ще отредят терени за още депа, на които да приемат римските отпадъци. Затъналия в боклуци Рим води преговори и с други държави, но е получил категоричен отказ.

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...