Човек на Христо Бисеров стана главен секретар в партията на чалгата "Няма такава държава" – има такава чалга

Василева и учредителите

Василева и учредителите

Виктория Василева е новоизбрания главен секретар на Славитрифоновата партия  "Няма такава държава", която бе мистериозно учредена вчера. Василева е  знаков кадър на Христо Бисеров в СДС, депутат от Козлодуй и бивш шеф на младежкото СДС. Днес тя ще гради структурите на учиндолската партия.

Запознати коментират, че Бисеров и Василева са топлата връзка между партията на чалгаря и Сараите.

"Няма такава държава"  бе учредена за малко над 20 минути. Събитието се проведе под строг пропускателен режим, не се допускаха медии и граждани. Пропускаха се само предварително обявени делегати, които се събираха часове преди обявения начален час в зала в столичния квартал "Лозенец". Повечето са млади хора. Сред учредителите са и сценаристите на "Шоуто на Слави" Тошко Йорданов, Филип Станев и Ивайло Вълчев.

Източник/ци: https://faktor.bg/

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни