В Балчик гневни срещу смяна на шефа на районното: Ако не целуваш задници и не изпълняваш поръчки - вън

.

Бивш командир в авиобаза Балчик се възмути от цялата си душа заради поредната тиха и съмнителна рокада в МВР. Оказва се, че преди дни е бил сменен шефа на РПУ-Балчик Николай Митев. ”По стойностен човек и професионалист от Митев не е имало!!! И понеже не целува задници и не изпълнява поръчки - вън!”, написа о.з. Валентин Попов във Фейсбук. Ето какво още сподели той:
Уважаеми съграждани! Пиша тук, а не в някоя група, защото въпросът е принципен и не е оцветен партийно....Трудно излизам от релси, а сега признавам ...дерайлирал съм.....Най-брутално и безцеремонно махнаха Николай Митев - Началника на РУ Балчик...в предизборно време... Никакви професионални мотиви не може да има - трайна е тенденцията за намаляване на престъпността! Тясно съм работил с общо 7 началници на РУ в Балчик и Албена... По стойностен човек и професионалист от Митев-не е имало!!! И понеже не целува задници и не изпълнява поръчки - вън! Преди него и на друг служител нервите не издържаха......

Митев напуска с високо вдигната глава, защитил подчинените си!!! Аз съм в системата на сигурността от много години и не съм наивник, но защо пък....една "общообщинска" подкрепа за Митев да не е първото, малко зрънце на обединение на гражданите зад една идея, без значение партии, съсловия и т.н. и т.н. Дано след него да има и друго и друго и друго.....Това предизборно противопоставяне не е от полза на никого.....И на 28.10. слънцето пак ще изгрее, пак съграждани ще се срещаме по улиците и ще обсъждаме ....дали виното е превряло.....живота ще продължи....Силно се надявам на подкрепата от всички граждани, партии, съсловия.....Беше казано...."По делата им ще ги познаете...."!!!

Постът предизвика вълна от гняв на местните хора , които открито се възмущанат от рокадата. Един от тях - Свилен Плугчиев отбелязва:  

С писане вече няма да стане! Кардинални мерки трябват! Събираме се и с жива верига или с квото трябва там, но в никакъв случай не допускаме новоназначеният послушко да влезе в сградата на РПУ Балчик. Ако някой има идея за по-продуктивен протест, нека я изложи. Телевизии и други медии /нищо, че 90% са на #КОЙ/ са добре дошли.

Източник/ци: https://frognews.bg/

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни