Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Джамбазки: Искам да съм кмет! С 15000 лева заплата от Брюксел как се гледат деца?

Кандидат кмета на София от ВМРО буквално шокира водещата в “Канал 3” с обяснението си за това, защо иска да е кмет на София. Според Джамбазки заплата му като евродепутат която е около 15 000 лева не му стигала и затова искал да е кмет на София.

Ние патриотите отдавна обясняваме, че доходите на българите не стигат, че това заради доходите е проблема и на демографският срив в България, но никой не иска да ни подкрепи в нещата да вдигнем всички доходи на хората и да направим България по- хубава за живот. Ето ние от ВМРО обещахме да вдигнем всички пенсии и го направихме, може да е малко, но поне направихме нещо, за разлика от останалите партии и най – вече БСП които вместо да говорят за леви политики, гледат само какво да заграбят от България и София.

Искам най – вече да съм кмет на София, защото Брюксел не е България, но не трябва да крия и че със тази си заплата от 15 000 лева в Европа няма как да си гледам жената и детето. Мога да променя София особено за младите патриотично настроени българи.

Но те трябва да ме изберат, не защото съм Ангел Джамбазки от ВМРО една наистина патриотична партия, а защото съм човека, българина, който знае как по европейски маниер да промени не само София, не само живота на софиянци, но и на цяла България, която дори сега под вещото управление на нашето коалиционно правителство има какво още да иска от управленците си.

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/09/15-000_30.html

Източник/ци: https://www.informiran.net/%d

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!