Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Край на спекулациите - ген. Атанасов и Христо Иванов са били в резиденцията на американския шарже д'афер

Христо Иванов и Атанас Атанасов

Христо Иванов и Атанас Атанасов

Лидерите на „Демократична България” ген. Атанас Атанасов и Христо Иванов не са били в „Бояна” на 27 август 2019 г. нито при Борисов, нито при Доган, нито в хотел „Берлин” при Пеевски. Гостували са в резиденцията на американския шарже д'афер, която се намира в същия район на столичния квартал. Това разкриха пред Faktor.bg свидетели на визитата, която била по покана на американския дипломат. Атанасов и Иванов пристигнали до входа на резиденцията с такси, а после пак с такси напуснали квартала.

Те са били засечени от репортери на столичен сайт, а новината даде повод за различни спекулации. Най-тиражираните версия бяха, че са били в резиденцията на министър-председателя Борисов и са  договаряли възможни схеми за кметския вот в София. Появи се и версия, че са отишли при премиера, за да спрат атаките на НАП срещу Иван Костов.

По повод на спекулациите Атанасов написа лаконично във фейсбук: „Един проправителствен сайт разпространи снимка, на която сме заснети моя милост и Хр.Иванов като крачим по една улица в Бояна. Дописката към снимката внушава, че сме били на среща с Бойко Борисов в неговата резиденция.Истината е като във вица за компютрите и компотите! Да, вчера бяхме в една резиденция в Бояна, но НЕ в тази, в която живее Борисов. Сигурен съм, че тази медийна спекулация на властта няма да направи никак добро впечатление на любезните ни домакини. А само още веднъж ще злепостави страната ни.”

Източник/ци: https://faktor.bg/bg/arti

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!