Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Цвета Караянчева: Президентът отправя само заплахи! :–"Народ, чийто премиер се подстригва сам не може да бъде унищожен"

Не чух нещо ново в речта на президента Румен Радев. Думите му не са дори забравено старо, а повтаря едно и също. На места имах чувството, че говори г-жа Нинова. Това заяви председателят на Народното събрание и депутат от ГЕРБ Цвета Караянчева в ефира на Нова телевизия по повод речта на президент от трибуната на парламента вчера.

"През последните две години президентът отправя само заплахи, без конкретика. Мислих, че вчера като доайде в НС ще направи позитивно изказване. Що се отнася до корупцията - тя е обществен проблем и трябва да въвлечем в него и хората. Специализираната прокуратура работи, това се видя и случая с КНОПИ. Ако има сигнали Румен Радев - нека ги предаде", каза още тя.

Депутатът от ГЕРБ заяви, че се чертаят разделителни линии. "Управлението се атакува, защото е силно. Дали ГЕРБ ще спечели или ще загуби изборите - това е тест за всеки един кмет и ще покаже колко добре са се справили самите кметове, не само в София, но и по места. Да, битката в София ще бъде тежка, но нека да видим какво ще кажат хората", коментира тя.

Попитана дали Мая Манолова ще е кандидатът на БСП, Карянчева заяви, че доколкото знае Инициативният комитет на бившия омбудсман не иска подкрепата на червените.

"Не приемам това, че тя е един самотен борец за правда и ние, народните представители сме лошите", каза Караянчева.

Председателят на НС заяви, че се надява Манолова да не ползва методите от Костинброд на сегашните избори.

Източник/ци: http://epicenter.bg/article

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!