Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Потресаващо! Борисов чрез подставени лица е собственик на поне три фабрики за бутилиране на вода

Бойко Вода

Бойко Борисов продължава ударно да изкупува чрез подставени лица фабрики за бутилиране на вода в цяла България, а държавата да раздава концесии за бутилиране на вода с ударни темпове на хора от същото обкръжение.
Според запознати, обаче Борисов изобщо няма да спре до тук с плана си да стане едноличен собственик на всички фабрики, които бутилират минерална и изворна вода, но и ще направи всичко възможно да не може да се пие водата от чешмите във всички градове и села в цяла България. Всички са наясно, че всички ВИК дружества в България се управляват от хора свързани с Герб, но ако досега схемата им беше да вдигат цената на водата, защото имали разходи, то вече от няколко дена се заговори и за скандални обществени поръчки в които ВИК дружествата поръчват химикали с радиоактивно съдържание, което да поставят в местата където се пречиства питейната вода за градовете и селата.


Планът е ясен, хората не могат да пият от чешмата вода и ще трябва да си купуват бутилирана, а бутилираната изцяло ще е собственост на Бойко Борисов, който всяка седмица ще прави милиарди левове оборот и стотици милиони левове печалба, за сметка на ограбеният български данъкоплатец. Плана вече е задействан за София, като засега, че водата ще бъде отровена и негодна за пиене беше разкрито единствено от Симеон Славчев председател на ПП “МИР” и настоящ общински съветник в София, който дори е сигнализирал в прокуратурата за скандална обществена поръчка на Софийска вода за закупуването на опасен химикал с радиоактивно съдържание, който ще отрови водата на София.
Припомняме, че само преди една година в регион Хасково бастион на Герб, беше открита радиация и уран във водата за питейни нужди и хората бяха предупредени, че е опасно да се пие водата от чешмите, а продажбата на минерална и изворна вода в региона са скочили над 4 пъти. Дали и там е използван същият химикал не е ясно, но е ясно, че Софийска вода ще се опитат да отровят водата на София, за да може Борисов да си продава спокойно и с огромна печалба бутилираната….
източник: https://xaknewsbulgariabg1.blogspot.com/2019/08/blog-post_284.html

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!