Сидеров: Ако исках да бутна Касабов, за пет секунди щеше да е в нокдаун

Ако исках да бутна Касабов, за пет секунди щеше да е в състояние на нокдаун - той трябва да напусне групата. Това каза пред журналисти председателят на ПГ на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров, след като обясни, че Валентин Касабов от НФСБ го е бутнал, предаде агенция „Фокус“. 

На въпрос какво ще последва след като Валентин Касабов го е бутнал, Сидеров отговори: „Аз, ако искам да го бутна, точно за пет секунди ще бъде в състояние на нокдаун“. Той посочи, че с болни хора, няма да се занимава, защото ще си сложи грях на душата. „От моя страна нищо няма да последва“, допълни председателят на ПГ на „Обединени патриоти“. 

Според него, след като Валентин Касабов не признава групата, трябва да я напусне или да си търси лекар. Сидеров посочи, че Касабов е човек, който не може да се владее. 

Валентин Касабов дойде в стаята на ПГ на „Обединени патриоти“ да ме сблъска, че той седял на този стол, хвърли светлина върху ситуацията Сидеров, след като дойде в Министерски съвет, за да участва в среща на управляващата коалиция. 

„Преди това аз го питах какво прави с нас, след като не ме признава за председател на парламентарната група“, посочи той. 

Много е важно да уточня, че когато разговаряхме за листите, отстъпих водаческото си място във Варна, където се явявам традиционно, на Валентин Касабов. В знак на добра воля, на джентълменство, и се явих само от Ямбол“, заяви Сидеров. „Никой не го направи нито Валери Симеонов, нито Красимир Каракачанов“, коментира той. 

Сега виждаме как същият Касабов, който би трябвало всеки ден да ми благодари, че му отстъпих мястото във Варна, вчера излиза и се лее пред медиите и ме изкарва някакъв психопат“, обяви лидерът на Атака. 

„Касабов говори неуважително, просташки, махленски, обидно за председателя на парламентарната група, за какъвто съм избран от всички“, каза още Волен Сидеров. 

Валери Симеонов трябва да се извини - кабинетът може да си работи прекрасно и без него, каза Волен Сидеров след като се чуха викове от стаята на патриотите и във връзка с напрежението между него и вицепремиера Валери Симеонов. 

Той поясни, че кабинетът може да продължи да работи прекрасно и без Валери Симеонов. "Няма никакъв проблем", допълни Сидеров. 

По думите му няма нищо фатално един министър или вицепремиер да бъде сменен. "Имаме коалиционна програма, изпълняваме я", заяви Сидеров. Според него разбирателството означава стъпка назад, за да се върви напред. Той поясни, че не напада първи. 

„Който смята, че ще ме използва като изтривалка или нещо подобно, се лъже дълбоко“, коментира Сидеров. По думите му вицепремиерът Симеонов трябва да каже, че не е бил прав. Сидеров посочи, че лично персонално не е разговарял с Валери Симеонов и поясни, че не е получил извинение. 

„Държа на извинение. Неговите думи засегнаха и обвиниха не само Атака, но и ГЕРБ. Ние сме коалиционни партньори. Може да съм изказвал критики към ГЕРБ, Цветанов и Борисов, да сме преминали през различни фази, но когато сме стиснали ръка, аз съм точен“, каза още Сидеров. По думите му трябва да се знае, че няма чист светец, който да сочи другите.

Източник: http://epicenter.bg/article/Siderov--Ako-iskah-da-butna-Kasabov--za-pet-sekundi-shteshe-da-e-v-nokdaun/160067/2/0

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!