Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Скандално! "Ветеринарите" на ГЕРБ вечер се връшат в селата и крадат убитите животни...

От няколко дена не се допускат медии в периметъра на "чумата", за да не се видят "ветеринарите" на Герб, които умъртвяват животните, но днес след като хора от цяла България се събраха пред село Шарково успя да изтече и информацията, от кой етнос са "ветеринарите" след като се появиха скандални снимки на умъртвяващите животните хора от село Крайново са решили да видят къде точно са закопани умъртвените им животни. Отишли са до импровизираните масови гробове на добитъка и се е оказало, че те са празни. Животните ги няма!

В Ямболско вече масово се говори, че ромите "ветеринари" прибират убитите животни или вечер, защото знаят местата където се зариват през деня или изобщо тези животни не се погребват в траповете, а направо им се дава като надници за работата, която вършат. Полицията отказва коментар по темата, но пък и не искат да кажат затова ли не дават на медиите да снимат как точно се случва умъртвяването. Според наши източници, вчера роми са се опитвали да търгуват овче, агнешко и козе месо на едро в Сливен и Бургас, но засега няма данни, че някой им е купил стоката.

Както знаете цяла България е потресена от жестокото отношение на властта към региона и убийството на поминъка им, според някаква измислена лаборатория във Франция и се очаква в цялата страна да избухнат масово протести в защита на хората в Ямболско, които пък се готвят за гражданско неподчинение още от утре сутринта. Исканията в цялата страна са за Оставка на "народните любимци" в Парламента и Министерски съвет, като за утре в София Протестът е обявен за 16:00 часа пред Парламента.

Източник: https://xaknewzz.blogspot.com/2018/07/blog-post_878.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!