Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Новата лудост на парламента от Герб и патриотите - Закриват всички български села с под 20 жители, ще ги местят в града

Поредна лудост е обхванала така наречената избрана да управлява коалиция, която много обича да се хвали как мисли за България и българите. Само за статистиката на всички техни симпатизанти, ще обясним, че реално едва с гласовете на 17% от всички имащи право на глас по време на избори са избрани управляващите. Така че и това тяхно твърдение, че народа ги избирал си е отдавна за кошчето за боклук.

Наш източник ни информира, че в момента се подготвя нов законопроект в който всички жители на села с двадесет човек в тях, ще бъдат изселвани към градовете, а селата ще бъдат закривани. Превантивните мерки се налагали, заради факта, че се харчели страшно много пари за поддържане на цялостна инфраструктура и се правели страшно много разходи от държавният бюджет за хора, които с нищо не допринасяли за държавата.

Според депутатите от Герб и Обединените патриоти в селата живеели предимно пенсионери и те нямали да имат нищо против да се преместят в големият град, където ще им бъдат предоставени жилища без наем и ще имат възможност да са по близо до лични лекари, спешна помощ и всичко в съвеременият свят.

Тези села дори с до петдесет жители отдавна са в тежест на бюджета са коментирали от групата народни представители на патриотичният фронт, но никой не смеел да се реши на мярката да премести хората в големият град. Според тях така ще се реши проблема и с битовата престъпност в малките населени места, защото ще има и повече средства в бюджета за селата с по 100 човека примерно, а пенсионерите в града ще имат възможност да получават адекватно внимание от МВР, ако някой посегне на тях или собствеността им.

Източник:

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!