Tyxo.bg counter

Преборихме престъпността и корупцията, сега ще пазим котките от "насилие"... Назначихме 430 полицая за "зоо-полиция"

Над 430 полицаи у нас вече ще се занимават и със сигнали за инциденти с животни. Служителите в новата „Зоополиция” са досегашни оперативни полицаи, които вече се пренасочват към животните. От това следва, че МВР е преборило вече корупцията и престъпността, и има ресурс да спасява кучета от котки от насилие.

До момента във всяка Областна дирекция на МВР имаше по двама полицаи, които отговаряха за сигнали за инциденти с животни. След новите промени броят им ще нарасне до около 15, заяви вътрешният министър Валентин Радев.

"Винаги, когато някой има нужда от зоополиция, ще има човек, който ще го чуе и няма да попадне на дежурен, който няма да знае за какво става дума", убеден е министърът. Част от зоополицаите ще преминат обучение в Холандия, заяви директорът на „Национална полиция” старши комисар Христо Терзийски.

28 патрулки пък вече ще носят надпис „Зоополиция”. А Валентин Радев предупреди гражданите да не очакват действия като от холивудски филм.

"Хората да не си представят, че тези автомобили ще имат отказ място, където ще събират кучета, птици... Има организации, които се занимават с това. МВР е контролен орган и искам добре да се знае това, за да не бъдем натоварени с очаквания като от филми", коментира министърът.
Случващото се илюстрира пълното разложение на държавността. Под натиска на бутафорни НПО държавата се занимава с откровени глупости, докато пенсионерите изнемогват под масова престъпност, а министри и депутати са милионери от рушвети...

ГН

Източник: http://www.gudelnews.com/2018/01/430.html

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни