Tyxo.bg counter

Кмета на Симитли обвинен за побой и ... от пресаташе на футболен клуб

Пресаташето на футболен клуб ОФК "Пирин" (Благоевград) подаде сигнал в полицията, че е бил нападнат и пребит от кмета на Симитли Апостол Апостолов. Той отрича.
Велислав Елезов твърди, че вчера, по време на футболен мач, Апостолов го е изритал в гръб, след което му нанесъл удари в тила.

Говорителят на спортния тим съобщи за това първо във Фейсбук:

"Току-що входирах в полицията жалба срещу нещото Апостол Апостолов – кмет на община Симитли. Вчера, по време на футболен мач на селския стадион в Крупник, ми бе нанесен побой от това. То бе видимо неадекватно и неконтролируемо. То ме нападна в гръб със зверски шут, а след това ми нанесе и удари по главата. То ми счупи и двата лични телефона, като с единия точно в този момент водех разговор със съпругата си.

На деянието му бяха свидетели десетки хора, като никой не понечи да възпре нещото. То ме заплаши с половите си органи, заплаши ме още с изпочупване на мои органи.

То ме е заплашвало друг път, но никога не било така озверяло и неконтролируемо.

То няма причина, защото не го познавам лично, тъй като аз се познавам само с хора и личности.

То вече излъга, че не е извършило и присъствало на въпросната агресия и посегателство върху личността ми.

За разлика от него – аз съм личност. И като такава ще преследвам с човешки средства това нещо до дупка. Ще търся справедливост".

По-късно Елезов коментира, че вероятно причина за агресията на кмета е популярен рефрен, който агитката на Пирин пее по адрес на Симитли. Ударите били съпроводени и с обиди.

Екип на bTV e открил кмета да празнува Трифон Зарезан на площада в село Черниче. Той е отказал коментар и се е държал агресивно с журналистите.

Междувременно Апостолов пусна съобщение в сайта на общината, в което отрече всичко.

"Отказвам да допълвам дописки на сайтове, които търсят популярност с име, което вероятно е интересно и вероятно трупа посещения в сайтовете. Отказвам да се оправдавам, а не смятам и за нужно да занимавам широката общественост с това, къде съм бил и какво съм правил в сряда, но със сигурност не съм бил на територията на село Крупник.

Не ме питайте "Какво ще кажете за написаното във Фейсбук..?". Няма как да коментирам пост на някой в социална мрежа, част от която аз не съм. Доколкото знам там, във "Фейсбук" има достатъчно недействителни профили, които могат да се ползват за набедявате и оклеветяване на всеки", заяви кметът.

Източник: http://dnes.dir.bg/news/poboy-kmet-simitli-26839122?nt=10

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни