Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Илиян Василев бивш посланик на България в Москва: Зад всичко, което се случи с Истанбулската Конвенция седи Русия. Платени Тролове - Ботове, разбуниха мрежата, за да не се приеме Конвенцията.

Дългата ръка на Путин и Русия седят зад това в България да се вдигне толкова шум заради Истанбулската Конвенция. Така Русия си връща на Европа заради Украйна и Донбас. - това е заявил в интервю бившият ни посланик в Москва Илиян Василев.

Хибридните войни са факт и само човек, който не чете в социалните мрежи, той не е наясно, как хиляди платени тролове изведнъж се активизираха да пишат срещу Истанбулската Конвенция това е режисирано от Москва, защото в Конвенцията не пише нищо за дженджъри и трети полове, но хората бяха умишлено подведени, за да може Русия да си върне на Европа за Украйна и Донбас.

В България платените ботове на Русия са много и те не четат просто пускат новина в мрежата и после я доразпалват и това ясно се забелязва вече и с просто око. Русия седят зад целият хаос с Истанбулската Конвенция в България, за да ни злепоставят пред Европа и провалят плановете и.

Източник: https://xaknews.blogspot.hk/2018/01/blog-post_730.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!