Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Нов Скандал! Цецка Цачева нападна президентът

В кулоарите на Парламента малко след като депутатите гласуваха и Бойко Борисов и правителството му останаха на власт журналисти спряха министъра на правосъдието Цецка Цачева, за да я попитат за актуалните неща от деня.

На въпрос какво точно би свършила за една година, ако беше тя в президентството Цецка Цачева е отговорила:

"В Президентството в момента има едни хора, които не знаят, не могат и се водят по акъла на други зависими от Москва, което пък от своя страна спъва постоянно развитието на България в Европа.

Сами видяхте, че един човек без юридически познания спря и наложи Вето на закона за Антикорупцията, защото те не искат да се борят с нея, те искат да си я карат все така ненаказани.

Лобирайки за самолетите "Грипен" Румен Радев показа, че не е по различен от всички онези, които го издигнаха и подкрепяха по време на предизборната кампания и този човек, трябва да е много благодарен на Бойко Борисов, който ме накара да загубим изборите нарочно, както той сам призна преди време.

Румен Радев не е президент на всички Българи и това става все по ясно всеки ден, не може един президент на европейска България да се изказва против Истанбулската Конвенция и още повече да лъже, че Меркел и Бойко Борисов не му казали, че ще идва Ердоган в България през март. Това се коментира от Бойко Борисов поне от два месеца, пък и Румен Радев е никакъв в Европа, че да му казва някой как от Европа канят за разговори в България турският президент.

На въпроса какво бих направили аз ако бях президент, бих направили всичко за европейска България и да сме лидер на Западните Балкани"

Източник: https://xaknews.blogspot.hk/2018/01/blog-post_157.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!