Tyxo.bg counter

Приятел на Росен Ангелов - няма как да е убил някого той в момента е някъде в Африка!

Приятел на Росен Ангелов от френският легион с когото до преди месец са били на мисия в Африка, е разпратил писмо до всички медии в което твърди, че никакъв Росен Ангелов не е убивал хора в Нови Искър и всичко, което твърдят властите са пълни измислици и фалшиви новини.

Росен Ангелов е на мисия в Африка с френският легион, неговата част са в място където няма интернет и телефонна връзка, нито пък някой в Африка се интересува специално от новини от България. Аз също бях с тях, но се разболях тежко и преди няколко дена ме прибраха във Франция и останах изумен, когато си отворих Фейсбука и прочетох, че Росен Ангелов се е самоубил, като преди това е убил шест човека с малокалибрен пистолет.

Росен отдавна е извън България и надали някога ще се прибере вече, да имал е присъда и е лежал в затвора, но след това са му съчинили нещо и той е избягал и никога не се е връщал в България.

Кой точно са търсели властите и защо твърдят те и медиите, че човека убиец и самоубилият се е Росен Ангелов няма как да знам, но със сигурност, снимката е на Росен Ангелов, но той пак повтарям в момента е на мисия в Африка.

Източник: https://xaknews.blogspot.bg/2018/01/blog-post_231.html

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни