Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Треперите ли, г-да кметове, депутати, министри, престъпници драли и крали народ и държава десетилетие?

КАК ТАКА?

Как така бизнеспартньора на половината ръководство на ГЕРБ, изведнъж стана „обикновен симпатизант“?!

Как така, след като бе убит, човека олицетворявал (и консумирал) мутровластта на Буда и компания в търносвко и региона изведнъж от „нашият спонсор и верен приятел“ стана симпатизант?!

ТРЕПЕРИТЕ ЛИ, г-да кметове, депутати, министри от ГЕРБ, шефове на фирми от обръчите на Буда и тн. престъпници драли и крали народ и държава десетилетие? Нагарчат ли ви милионите?

Борисов и Цветанов се возят в бронираните лимузини, а вас няма кой да защите! Тях ги пази НСО, а вие сте превърнати в мишени! Частната охрана е скъпо удоволствие, питайте Пеевски, дори и той си взе държавна охрана!

Първи го отнасят слугите! А господарите първи се отричат от слугите си! Да чухте дори една дума от Буда за убития Петър Христов? А от Велчев, Фандъкова или Цачева? Когато свинете се бият помежду си, мишките биват стъпкани. Сега вие сте бронежилетки за Буда и Цветанов, вие ще поемате куршумите, чрез вас ще целят тях, вие ще платите цената за собствените си престъпления, но и за техните! И защита за вас няма да има! Първи вашите господари ще ви предадат и ще се разграничат от вас, за да запазят себе си! Таква е съдбата на всеки алчен копой, превърнал се в слуга на мафията.

НЕ РЕВЕТЕ СЕГА, г-да министри, депутати,кметове от ГЕРБ, шефове на фирми от обръчите на Буда и тн. престъпници, когато крадяхте заедно и пълнехте гушите на дебели не ревяхте! А НАРОДА РЕВЕШЕ И НЯМАШЕ КОЙ ДА ГО ЧУЕ!

Няма вечни диктатури, няма вечни мафиоти, само стремежа на човек към свобода и справедливост са вечни!

Идва Видовден...

Георги Борисов Георгиев, Председател на УС в ГД „БОЕЦ“

Източник: http://bultimes.bg/treperite-li-g-da-kmetove-deputati-ministri-prestupnitsi-drali-i-krali-narod-i-durjava-desetiletie/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!