Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Плевнелиев: КОЙТО ПРОТЕСТИРА – ИМА РОБСКА ПСИХИКА! Полицаите и учените от БАН се представят като Ганьовци! Излагат ни пред Европейците!

Всички се надявахме, че щом веднъж сдаде президентския пост, повече няма да чуем църкащото гласче на Росен Плевнелиев. Но явно сме грешали! След кратка почивка, която оползотвори да си хване млада любовница, отскоро вече бившата ни държавна глава пак се емна да обикаля тв. студията и да каканиже обичайните си глупотевини.

Началото на Европредседателството, бе поводът задокеанските господари да натиснат копчето на агента си на влияние Р. Плевнелиев за активни медийни мероприятия. И държавната глава заговори: „С протестите срещу правителството на ГЕРБ ние, българите, само се излагаме пред брюкселските чиновници. Показваме ганьовщината си в пълния й блясък“, заяви назидателно Росен Плевнелиев, удивен, че подгонен от мизерията и липсата на всякаква перспектива, народът ни наскача. А колко по-хубаво щеше да е да си кротува и кима мълчаливо с глава пред високопоставените гости. Екипът на Скандално.нет подбра част от най-любопитните медийни изказвания на Росен Плевнелиев през последните дни:

„С тези 9 протеста показваме, че още не сме се разделили с робската ни психика, че продължаваме да очакваме някой друг да ни освобождава“.

„Левски ни учеше да изградим собствения си капацитет, за да се освободим сами и този процес още не е приключил. От времето на Бай Ганьо до наши дни българите успяваме да покажем най-лошото на света. Ще ми се да е обратното. Да покажем успехите на младите, успехите на икономиката ни, които са реални“, каза още той пред Нова телевизия.

Протестът на полицаите

Според Плевнелиев вторият лифт на Банско трябвало отдавна да е построен, защото „Всички райони в страната имат право да развиват туризма! И е абсолютно безотговорно да оставим една трета от насаланието, най-бедната част от народа ни, да не развива туризъм – хотели ресторанти… И защо? Заради едно безумно противопоставяне.“. От които думи става ясно, че Плевнелиев вярва в следното: Най-бедните българи в момента притежават минимум по един хотел… или в краен случай поне един ресторант.

Пак по думите на Плевнелиев ползите от Европредседателството са огромни:

Тогава, когато прожекторите от света са насочени срещу нас (българите-б.р.) и ние сме готови да покажем най-доброто от себе си, няма как да не извлечем ползи“, продължи с проникновенията си Плевнелиев.

„Някои от ползите от българското председателство на ЕС вече са видими. Ние имаме подписан договор за добросъседство с Македония, през изминалата година беше признато българско национално малцинство в Албания. Това са стратегически постижения и аз поздравявам правителството на Борисов. Ние вече берем плодовете на председателството си”, добави той.

И подчерта, че сега „трябва да покажем най-доброто от себе си, да се мобилизираме, да сложим край на партизанския подход и всички да се обединим”.

източник

Източник: http://skandalno.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!