Следвайте "Буднаера" в Телеграм

МВР още не са наясно с какво оръжие е стреляно по човека на Цветан Цветано - Петър Христов. Пред домовете на всички по-видни гербаджии тази вечер дежурят патрулни автомобили на МВР

МВР все още не могат да установят с какво точно оръжие е убит Петър Христов.

Въпреки, че минаха над 12 часа от престъплението с отнемане на живота на бизнесмена Христов, от МВР все още не са обявили с какво точно оръжие е стреляно по него.
Наш източник ни съобщи, че в МВР въпреки базата данни с която разполагат не могат да определят модела на оръжието от куршумите извадени от тялото на Петър Христов във ВМА.

Снимки на куршумите са разпратени до всички лаборатории в Европа и САЩ и от МВР чакат някой да ги осветли по въпроса какво точно е оръжието, за да знаят и какво точно търсят.

Министъра на МВР и гл. секретар след покушението са били извикани при Цветан Цветанов за да получат инструкции, а по наблюдателни граждани ни информират, че пред къщите на всички видни Гербери дежурят полицейски автомобилил

https://xaknews.blogspot.bg/2018/01/blog-post_9.html

Оръжието, с което вчера беше убит бизнесменът Петър Христов, е чешки картечен пистолет ”Скорпион”, съобщи БНР. Предстоят обаче и съответните полицейски експертизи, които да потвърдят това заключение.

https://frognews.bg/novini/zastreliali-petar-hristov-kartechen-pistolet-skorpion.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!