Tyxo.bg counter

Убитите в Нови Искър - роднини на Румен Николов Пашата

Източник на xaknews.blogspot.bg от ъндърграунда им доверил, че шестимата убити в Нови Искър имат роднинска връзка с един от основателите на СИК - Румен Николов Пашата. Близък приятел на Бойко Борисов до скоро. От полицията и прокуратурата отказват коментар по темата.

Според някои топ експерти в сигурността, става въпрос за екзекуция и то професионално изпълнена. Дори вече се заговори за пари свързани с горива в бастиона на Герб Нови Искър, а други наши източници, коментират че можело да става въпрос и за убийство заради провален канал за трафик на хора и наркотици от Азия към Европа.
Шест убити с по един изстрел в главата от малокалибрено оръжие е почерка на руската мафия, коментират други експерти в областта.

При всички случаи става въпрос за добре подготвено и професионално изпълнено убийство на шест човека. Припомняме, че вчера от МВР и правителството през една от Болниците се опитаха да излъжат цялото общество, като пуснаха слуха, че всички с изключение на една от жертвите са удушени от бащата, който после се е самоубил. Дори въпреки, че още снощи са открили жената и джипа, който бяха пуснати за издирване, сутринта след като случаен човек от Нови Искър им разкри лъжливите версии пред камерите на БТВ, те отричаха, че не е така и жената се издирва, а телата не са с изстрели в главите.

Малко по - късно от Прокуратурата лично Сотир Цацаров потвърди думите на интервюираният.
От полицията смениха версиите и към момента работят по случая, като вече се издирва неизвестен извършител, по непотвърдена информация има арестуван млад мъж син на една от жертвите.

Източник: https://xaknews.blogspot.bg/2018/01/blog-post_4.html

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни