Tyxo.bg counter

Новият Мис България вбеси цялата страна! Нарече хората простаци! Ще ѝ иска ли Марешки оставка и на нея?

Новата Мис България Тамара Георгиева е сигурна, че е красива. "Изненадана съм от голямата простотия на хората", заяви пред Нова телевизия носителката на короната, като допълни, че се смята за много красива.

Тя обасни, че мъжете се обръщат след нея на улицата.

Тя разказа, че помагала в семейния бизнес, който е свързан с порцелан и стъкло, а от малка имала изяви на модния подиум, като учавствала в благотворителни конкурси. 

(На двете снимки  е новата Мис България, вдясно - подгласничката й).

"Сама реших да участвам в конкурса. Мис България е мечта за мен от малка.

Аз съм човек ,който много разчита преди всичко на себе си, имам подкрепата на моите близки и много се радват на моите успехи", заяви Георгиева. По думите й имало много хора, които веднага се свързали с нея и й писали за успеха, но нямало да продължи да се занимава с конкурсите, може би само като жури, защото искала да се развива като дизайнер. 

"Красивите и интересни хора винаги са обект на внимание, на лоши думи, винаги има хора, които да кажат лошо и да извадят от теб черти, които да го подсилят. Това са хора които очевидно по цял нямат друга работа и седят във Фейсбук и са много хора които завиждат. Когато се яявявш на такъв конкурс", допълни още Мис България.

Източник: http://bradva.bg/bg/article/article-131421#.WhPy_0qWZPY

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни