Tyxo.bg counter

Влюбената Деси Банова: Още не съм бременна от Плевнелиев, но много искам!

Деси Банова и Росен Плевнелиев се готвят за воаяж в чужбина

Дени Банова е най-търсената жена в България, след като преди седмица гръмна новината за любовната й авантюра с президента Росен Плевнелиев – пише „Уикенд“. Синоптичката вече живее с бившия държавен глава, а по петите й са се втурнали няколко папарашки екипа, които да успеят да заснемат тайните им срещи – отбелязва изданието.

Сградата на Нова тв е окупирана от папараци, които са се устремили да хванат в крачка най-обсъжданата двойка. Деси Банова обаче е доста ловка и преди дни усетила, че подир нея кара странен автомобил. Тя ненадейно спряла, излязла от колата си и тръгнала към фотографа, за да го попита защо я преследва.

След като новината за връзката им стана публична, се появиха съмнения, че Деси Банова може и да е бременна. 39-годишната блондинка обаче е опровергала клюката пред свои колежки.
„Не съм бременна от Росен, въпреки че много искам. Засега не бързаме, каквото стане“ – споделила тя.

Росен Плевнелиев много се надявал Деси Банова да го дари с момиче, след като предишната му съпруга Юлияна, с която в момента е в процес на развод, му роди трима синове (най-малкият – Филип, почина през 2015 г. от вроден сърдечен порок).
В момента връзката на Плевнелиев е сред най-обсъжданите в държавата и се оказа далеч по-интересна от публичната му дейност.

Източник: http://www.razkritia.com/

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни