Tyxo.bg counter

Готвят вирусна атака над целия свят. Чумата в Мадагаскар е изкуствена

Световното правителство на антихриста готви вирусен геноцид против човечеството, за радикално намаляване на населението на земята. Несъмнено и еднозначно е, че в лабораториите разработват убийствени вируси, които ще разпространят по света във вид на смъртоносна и нелечима пандемия.
Да им запрети Господ!

Обърнете специално внимание на завоалираните думи: “Експертите се тревожат, че тази чума е “много странна”!

А под “странност” имат предвид, че това е изкуствено създадена чума! Щамът е изкуствен! Което значи, че чумата е създадена в лабораториите! А само две страни могат да направят това, – САЩ и Израел.

Да, с грипа не потръгна! Грипът е биооръжие създадено в лабораториите на Пентагона. И въпреки активното разпространяване на вируса на грипа, с помощта на ваксинации, той не можа да постигне такъв успех, като “испанката” 1917 година, когато по света погинали повече от 50 милиона човека. И като не успяха да постигнат нещо подобно, Ционистката Америка реши да реанимира чумните бактерии и да ги усъвършенства! Така можем да се върнем в Средновековието, когато от чума в 14 век погинало 75% от населението на Европа!

И неслучайно тогава хората говорели, че чумата разпространяват (както винаги), “тези, които трябва” – търговците (евреи).

Потърсете и разгледайте различните информации и разните факти, които потвърждават нашето мнение, че чумата на Мадагаскар е – “ръкотворна” чума.

Програмите за биологично оръжие често се проверяват за ефективността им върху населението, например… на Мадагаскар, за да се види, дали всичко върви, според предвижданията…

Източник: 3rm.info
Превод, Григор Симов

Източник: https://bultimes.com/

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни