Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ексклузивно! Готвят втори бойкот на президента Радев! Вижте какъв номер му врътнаха от ГЕРБ!

Войната между ГЕРБ и президента Радев навлиза в нова фаза. Този път  става открита и отново невинен е само Борисов.

Точно когато президентът свиква второ извънредно заседание на КСНС за борба с корупцията в България във вторник от 13 часа, най-внезапно парламентът взе решение да  заседава извънредно на 17 октомври, вторник, от 14.00 часа.

Това набързо  решиха депутатите по предложение на Данаил Кирилов от ГЕРБ. В него има една единствена точка  – второто четене на промени в Гражданския процесуален кодекс. Нещо, което може да се отложи за сряда, нещо, което не е от огромна важност за държавата и би могло да се премести ден по-късно, внезапно става наложително и задължително и ако не се проведе във вторник, България  едва ли не пропада.

На Радев се дава само един час да проведе  КСНС и ако трябва да сме по-точни 45 минути, тъй като депутатите и министри трябва да се телепортират в НС, за да обсъждат някакъв  закон на второ четене. И ще имат основателна причина да напуснат заседанието.

Припомняме, че поради липса на кворум президентът Румен Радев прекрати предишното заседание, а сега ще бъде принуден да го направи пак.

Кому е нужна тази война?

Кой толкова отчаяно се мъчи да дискредитира президентската институция и да подлага динени кори пред всяко начинание на Радев?

Защо сайтове на Пеевски открито призовават за импийчмънт? От името на кого?

Депутатите от ГЕРБ ли са основният враг?

Та те са безгласни пионки и правят това, което им се нареди отгоре. И на интервю не могат да отидат, без да им се спуснат опорни точки какво да говорят.

Корумпираните се страхуват от борбата с корупцията? Да, но те пак се водят от една твърда ръка и няма да посмеят да застанат с лицата си и имената си срещу президента.

В държавата има само един човек, който отчаяно иска този пост. Човек с 32 процента одобрение от народа. И с 68 процента неодобрение.

Всички знаем кой е човекът и как иска да срине имиджа на Радев.

Излез напред и си кажи, господин Борисов!

Не се крий като госпожица зад полите и гащите на депутатите си!

Давай я по мъжки!

Премерете шпаги, направете дебат.

Стига евтини и тарикатски номера като този.

Мъж ли си?

Премиер ли си?

Или бивше ченге в активно мероприятие?

Аман от селски чупки и филии с мас!

Skandalno.net

Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!