Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ген.Радев се доказа като президент на хората - изрече на глас, че с ГЕРБ трябва война, и само война...

Генерал Радев най-накрая доказа, че е президент на хората.
Колкото и да го отричат в момента цялата вълча глутница на Герб, Обединени ПатрЕоти, Реформатори и всякаква друга сган от платени клакьори свързани по един или друг начин с партийните хранилки, това са фактите.
Дори от БСП и ДПС се чуват коментари, че това изказване за битка, която бил готов да приеме и спечели срещу Герб не били думи на обединител на Нацията, а по прилягали на квартален бабаит. Но да си спомним, че Радев не е квартален бабаит, а военен пилот и то генерал минал през кариерата, не направен като Бойко за една нощ, за да може да си говори на едни срещи с генералски кръгове, където се допускат само генерали. Но това е друга история и както се казва не и сега времето.
Но както казах в началото, днес ген.Радев доказа, че е президента на всички българи, защото заговори за справедливост, морал, ценности и го каза в прав текст, че му писна доказани гейт разбойници да се правят на управляващи.

И докато беквокалите на Герб сега ще завият в един глас да се направи Импийчмънт, ще ви помоля да се замислите и за друго в изказването днес на президента, че е време да се замислим за модела на управление, модел кой почти четвърт век ни вкара в блатото на мизерията и глада. Модел който ни обрича на забвение като нация.
И сега Герб активирайки пропагандната машина на съдружника си Пеевски ще пуснат един милион призива за Импийчмънт и протести пред Парламента в защита на Демократичната Парламентарна Република, ще ви помоля да решите, коя страна в спора ще вземете, тази на честният почтен военен от кариерата или на онези, които цял живот се хранят настанявайки се някъде на държавни постове с партийни протекции.
Аз своя избор съм го направил и ако се наложи ще стана доброволец в опълчението в защита на ген. Румен Радев, защото моята воинска клетва е била за България и за мен ще бъде чест да защитавам Справедливостта и Моралните ценности под командването на ген. Румен Радев.
Който през годините доказа, че не е човек на задкулисните партийни договорки, а мъж на честта, справедливостта и дълга към България!

Атанас Калев

http://www.gudelnews.com/2017/10/blog-post_20.html 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!