Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Къв ти 22 септември, трябва да честваме 4 юли - празникът на господаря ни...

22 септември винаги е бил спорна дата. В миналото дори не се празнуваше, защото се считаше, че така ще затъмни 3 март, който е датата на истинското Освобождение. На 22 септември просто се чете един манифест, а държавата отдавна де факто е независима, та дори войни е водила вече от свое име.
В последно време тази дата се помпа с ново съдържание. Няма лошо в крайна сметка и тази формална независимост да честваме. Но аз лично не я чествам. Защото не може да честваш независимост, в момент, в който си се превърнал в чиста колония.
Това е гротеска. Та ние дори формално вече не сме независима държава. Ние сме част от ЕС, който е общата държава, а вътре има отделни области. Но ЕС е доста рехав и затова подобна конструкция може да не се счита като пълно поробване. Фактически сега сме в ЕС онова, което сме били 1908 г. в Османската империя - васално княжество. Т.е. ние сме в статута точно от преди Независимостта, което поставя въпроса защо я честваме...

По-важното обаче е, че по-голямата част от властта ни е подчинена на САЩ чрез инфилтрация на агенти и наемен елит. Точно както е в банановите републики из Африка и Латинска Америка.
Каква независимост, та ние сме колония? Трябва да честваме 4 юли, това е националният ни празник...

Добри Божилов
22.09.2017

http://www.gudelnews.com/2017/09/22-4.html 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!