Следвайте "Буднаера" в Телеграм

България - раят на стабилността и спокойствието

Аз суджук не ям, имам високо кръвно! Разпоредил съм разследване, всеки негодник може да си измисли всичко!

"България е изключително спокойна страна", рече уверено главният секретар на МВР Младен Маринов отхвърли подозренията, че в България се връщат "мутренските времена".

Спокойна, спокойна, колко да е спокойна. Десетки спокойни пожари. Стотици спокойни кражби. Хиляди спокойни телефонни измами. Призрачни села след циганските набези. Спокойни изнасилвания, спокойни убийства, мащабна и спокойна корупция, спокойни далавери.... Че и отвличания за капак. Малко напомня на "Наглите".

В България спокойно бият лекариучители и полицаи. Спокойно българските митничари отнесоха лек пердах от турски граждани. Спокойно дете уби дете, за да пушат наргеле. Спокойно се строят къщи за милиони на "Ало-ало" мафията. Спокойно протестират полицаимайки с децапенсионери. Спокойно пребиха свидетел по делото на един съвсем спокоен кмет като Ценко Чоков

В България министрите първо спокойно уверяват, че оградата по границата е съвсем стабилна, но после отпускат още 10-15 млн. за строеж - ей така да има, че може би са свършили джобните. Съвсем спокойно софиянци плачат и псуват, че градът им е блокиран от ремонти и нямат вода. Спокойно се вайкат и жителите на Хитрино, които въпреки приказките на властта, ще си останат на улицата. Спокойно работи съдебната система и няма нито един осъден политик. Спокойно действа прокуратурата по десетките знакови убийства. Абе, спокойни да бъдем!

Спокойно Валери Симеонов се бие в дискотеки по морето. Спокойно Борисов се излага пред Макрон

Спокойно обещават, че ще има полицай във всяко село, но не съвсем.

Спокойно забравят за крадците на милиони в НДК.

Спокойно пропускат виновниците за суджук-гейт.

Съвсем спокойно замазват скандала със земите на Каварна.

МВР съвсем спокойно прибра обикновен гражданин, за това, че е говорил за премиера Борисов. Ама нали Борисов и Цветан са добри ченгета..., къде ли са те, че да се почувстваме още по-спокойни или всичко е само за ПР и усмивки пред камерите?

Изобщо в родината цари мир и тишина. А вие дали се чувствате спокойни?

http://www.dnes-bg.org/ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!